Snapshots på farten

This entry is part 24 of 36 in the series Erfaringer

Når jeg har Virb og GoPro  med, er det en fordel at man ikke behøver slæbe et ekstra kamera med. De tager bileder af en udmærket kvalitet.

Dog er det en ulempe at hvis der er noget interessant til modsat af hvor kameraerne peger hen.

Hvis Virb/GopRo skal tages af mounts for at tage billeder, er det ikke særlig smart, i hvert fald ikke mens man cykler, da det fjerner opmærksomheden fra vejen og trafikken, ligeledes kan man risikere, at de tabes.

Det først efter jeg har fået Virb at jeg er begyndt at tage billeder med dem, egentlig var de første billeder taget ved at jeg var kommet til at røre “Tag et billed knappen” på Virb/GoPro app,  kvaliteten er ganske udmærket.

Night with Virb Elite
Night with Virb Elite

Flere billeder i album: Virb Og GoPro eller i bunden af siden

Som nævnt er det kun problemet med at tage billeder, hvor kamera ikke peger hen imod, det er det samme når der filmes. Jeg forsøgte engang at lave et 360 grader “mount”, det virkede til billeder…

…men i farten blev video en “rystende oplevelse”…

…desuden skruede kamera sig løs på længere tur og under brug. Jeg manglede noget jeg kunne bruge i min rode skuffe, så det blev skrottet. Desuden var det  kun når jeg havde Sinner Hood på det virkede, og investere i gimball og diverse fjernstyring, montering, strøm bliver alt for kompliceret til formålet.

Så løsningen er kun at tage billeder den vej kamera peger, hvis jeg ikke stopper op eller har et af kameraerne lige ved hånden inde i Strada.

Som nævnt, kvaliteten af billederne er gode, motiverne kan så diskuteres :-):

Vis ses derude..Klik…klik

 

 

Series Navigation<< Træd til du letter 2Bang! >>

2 Replies to “Snapshots på farten”

 1. Hei Søren,

  Go-Pro lager veldig gode kvalitet bilder! Er du like fornøyd med Virb? Jeg vurderer en action camera og, så derfor jeg spørre om dette. Den 360 mount du lagde virket fint, det sa for meg bra ut, det ristet ikke alt for mye synes jeg.

  Hilsen, Adri

 2. Hej Adri

  Jeg er meget fornøjet med Virb Elite, dejligt kamera nemt at håndtere, og kan styres fra en Garmin GPS. Det tager gode stilbilleder( se dem i bedre og større format her http://www.deemaac.dk/fotoalbum/strada/) og selv syntes jeg at kvaliteten af video er ligeså god som GoPro, som jeg også er glad for.

  Problemet med min hjemmelavede 360 mount var, at jeg havde ikke noget der kunne holde kontra, så hvis man drejede for længe, så blev kamera skruet løst, og det var jo ikke så godt :-). Det andet problem var at den kun duede når jeg brugte Sinner Hood. Men en dag finder jeg en løsning. Jeg har lige set man laver 360 grader kamera, men kvaliteten og måden man skal se filmene på youtube er ikke så god, https://youtu.be/t99N223fqCo, men på en med en app på smartphone ser det jo spændende ud: https://youtu.be/GnFGYN-npqM

  Vil dog helst finde en løsning selv til de kamera jeg har 🙂

  Hilsen Søren

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.