EuroTour 2014 Prolog

This entry is part 1 of 9 in the series Eurotour 2014

Fra pålidelig kilde havde jeg hørt, at de 3 velonauter Poul,Peter og John var på vej fra Ry mod nord. De 2 sidstnævnte havde overnattet ved Poul.

Dagen forinden havde Poul været i Kolding, for at følge dem på rette vej, da de var på vej mod Fyn, hvis de ikke var blevet hente havde de sikkert forsat over Storbæltbroen og endda videre over Øresundsbroen.

Peter havde ellers investeret i en ny Garmin 1000 den gav dog op efter 2 dage, så det var helt afhængig af John´s GPS, der dog i hænderne på John godt kan finde på at lægge en del ekstra kilometer på dag etaperne. Det er en fin GPS John har, den gav dem “lov” til at køre igennem en motorvejs tunnel i Kiel. Så mon ikke Poul “reddede” dem fra en tur i jerbanetunnellen under Storbælt

Så selvom Poul sikkert kunne guide dem sikkert op til mig, måtte jeg hellere køre dem i møde, det er jo udkants Danmark og her de rigtige vikinger bor.

Indlæg i Kronologisk rækkefølge

[post_list_box series=”303″]

Så bevæbnet med ekstra vand i tilfælde af at jeg skulle finde dem langt ude på en mark, hvilket det havde prøvet på vejen til Poul, det er også er en af Peters yndet “smutveje” eller “I know the way” ( Se evt. fra 2013: Eurotour Dag 14)

Fandt dem, og hjem ad det flade stykke langs kysten, ingen grund til at tage bakkerne, de 2 (Peter og John) havde været langt og flere dage undervejs, Peter fra Holland, Dronten og John fra England, Ware, så de havde nok behov for lidt fladt vej , inden de Norske stigninger.

Ventede i Aså på at de 3 velonauter kommer forbi, det blev dog for varmt at sidde stille, så cyklede lidt længere mod syd

Venter på velonauter fra syd
Venter på velonauter fra syd

Vel ankommet til Elling og efter at have spist , kom alle de elektroniske apparater som er standart udstyr for enhver velonaut frem, enten for at opdatere, kigge rute eller oplades.

Velonaouts and Gadges
Velonaouts and Gadges

Så da alt var opladet og tjekket igennem og klar til Velomobile Eurotour 2014, var det tid til at sove.

Velomobile EuroTour 2014 er en løst organiseret cykeltur, hvor ruten er lagt ud med dagenes start og mål ved campingpladser, alt er op til deltagerne selv og hvor længe de vil følge med. Jeg kørte med til Ganløse (velomobilcenter.dk) i alt 8 dage, fra jeg kørte hjemmefra, som jeg vil skrive om. Derfor er de følgende indlæg benævnt Eurotour dag 1..2 osv.

Min EuroTour 2014 Rute: