Eurotour 2013 Hjemturen

This entry is part 18 of 18 in the series Eurotour 2013

Hjemturen

Jeg ville have kørt hjem på 2 dage, men kom sent af sted fra Leer..

Inden hjemturen fra Leer
Inden hjemturen fra Leer

..skulle lige op og tage et billede ved skulpturen og ræsonnere over touren, det var lidt af et “antiklimaks” at være alene efter at have cyklet sammen med så mange dejlige og muntre mennesker.  Tak for hyggeligt selskab!  Håber vi ses igen.

Turen hjem blev på 3 dage, første etape var til Heide

Rute:[rating=6] Eneste minus var at der var festival i Heide, så meget “umleitung”

Så dag 2 op langs den vestlige side til Ribe Camping, jeg kunne ikke cykle længere, al energi var brugt.

Jeg mødte en Canadier på en trike, der var Europa tur, fik en lille snak med ham.

Canadier på europa tur på en trike
Canadier på europa tur på en trike

Rute:[rating=6]

Ribe Camping [rating=6]

Her endte mit telt, det bliver forhåbentligt brugt som lege eller ekstra overnatning for børnebørn, da jeg gav det væk, stængerne var begyndt at flække, og det dur ikke hvis man er på tur.

Mit telt er endt som legetelt i Ribe
Mit telt er endt som legetelt i Ribe

Jeg vågnede fyldt med energi, nok fordi at nu var der kun 300 km hjem, de blev også kørt med et godt gennemsnit.

Ruten: [rating=6]

Var hjemme klokken 22.00

Mine billeder fra turen kan ses her Eurotour 2013

Epilog

En fantastisk og oplevelsesrig tur i dejligt selskab.

Jeg oplevede kun venlige mennesker, selvfølgelig var der de allestedsværende få sure bilister som man møder af og til, ligegodt hvor du er i verden.

Jeg havde kun en træls oplevelse, det var i Tyskland, hvor jeg blev stoppet af en næsten tandløs mand, midt på en form for cykelsti, på gebrokkent tysk og et øst sprog sagde han ville se ind i min Strada og stod og hev i mit visir, pludselig var der flere omkring der stod og bankede på tag og sider for at fjerne min opmærksomhed, men ud af øjenkrogen så jeg en hånd der var på vej ned mod min GPS og telefon, så greb fat i hånden og vred den rundt alt det jeg kunne, indtil jeg hørte et knæk og ordentlig hyl, hvorefter hånden hurtigt blev hevet tilbage. Jeg dyttede og hoben fjernede sig, i spejlet så jeg en der stod og ømmede sig. Så kan de sgu lære det 🙂

En af de lidt sjovere oplevelser var da jeg kom til et af de evige “umleitung” (omkørsel) i Tyskland,  så jeg hvad jeg troede var en lille park, hvor der var en genvej. Det viste sig så at det hvor en privat have, hvor beboerne spankulerede nøgen rundt. Gad vide hvad de har tænkt da jeg kørte igennem deres have med Strada :-). De blev nok lige så overrasket som mig.

Eurotour 2013 [rating=6]

Strada velomobil [rating=6]

Velonauter [rating=6]

Takker til alle, håber vi ses igen!

Min næste tur er den 16 august, det er “kun” en lille tur på 1200 kilometer på 4 dage :-), men det er en anden historie. Se eventuelt  Super Brevet Scandinavian

Series Navigation<< Eurotour 2013 Dag 17

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.