Eurotour 2013 Dag 4

This entry is part 4 of 18 in the series Eurotour 2013

Lørdag den 20. juli

5 timers søvn i velokassen og det var tid til at søge efter morgenmad og campingpladsen i Leer.

Det var en kort cykeltur, men der skulle også hviles efter teltene var sat op, så kunne vi ligge og nyde solen mens flere velomobiler ankom.

Alt pakket ud i Leer
Alt pakket ud i Leer

Det blev til en lille handle tur om eftermiddagen ind til Leer på 11 km, hvorefter den stod på hygge og afslapning igen

Om aften var der informationsmøde hvor Heike Bunte(HPV Tyskland) og Carl George Rasmussen (Leitra.dk) fortalte lidt om touren, fællesspisning for dem der havde lyst, socialt samvær. Det var en god ide, da de fleste af os kun kendte hinanden via navn, var det rart at få sat et ansigt på dem der skulle med på Eurotouren.

Spisning og hygge aften før afgang
Spisning og hygge aften før afgang

Dagens Rute

Morgen idyl ved Leer kl 6
Morgen idyl ved  Leer kl 6

Camping Marina Bingum:[rating=3] Udemærkede bade og toiletforhold, der skulle betales for bad, det er ok, men når der ikke var bademønter til alle, er det jo ikke så smart. Ofte var der nogle der kom til at låse toiletbygningen, så kunne man vente til der dukkede én op med nøgle. 2 stjerne er nok, men fordi at forpagteren af den lille Imbiss på pladsen var en hyggelig og meget underholdende hollandsk mand fik den 3. Pris 11 Euro

EuroTour 2013

Intro: Det følgende afsnit indeholder lidt fra de daglige ruter, der kan være overlapninger, eller oplevelser der ikke skete den pågældende dato, da der var mange indtryk der skulle “fordøjes” hver dag. Allerede inde på 3. dagen af touren forsvandt fornemmelsen af tid og hvilken dag det var, for de fleste deltagere, så hver morgen startede med: ” Hvilken dag og rute er det i dag?” :-). Et fænomen som ofte opleves på ferie, ikke fordi det er ensformigt, men fordi tiden og dagen ikke er så vigtig, og som nævnt mange oplevelser der skal “lagres”

At jeg har givet ruter og campingpladser x antal stjerner skal kun tages som vejledende, da det er hvordan jeg oplevede og mine behov som Velonaut på ruterne og campingpladserne de pågældende dage.  

EuroTour 2013 Logo
EuroTour 2013 Logo

 

Series Navigation<< Eurotour 2013 Dag 3Eurotour 2013 Dag 5 >>

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.