Eurotour 2013 Dag 15

This entry is part 15 of 18 in the series Eurotour 2013

Onsdag 31. juli

Dagens mål Camping Kerstgenshof og et smut forbi Domkirken i Køln

Jeg har ikke travlt med at pakke, så siger til de andre de ikke behøver at vente på mig, køre mod Køln og domkirken, de andre har selvfølgelig været der og derefter forsat videre. Nu var der meget renovering omkring domkirken, og har set den før, så det blev bare lige til en rundtur på pladsen.

Domkirken i Køln set fra Strada
Domkirken i Køln set fra Strada

Når man nu cykler ser man ikke kun de pæne udsigter, men det høre også med til oplevelserne, engang imellem kommer man steder hvor man ikke har lyst til, at opholde sig når det bliver mørkt, andre gange igennem store industriområder

Det ser man også på cykeltur
Det ser man også på cykeltur

Alt har sin charme.

I dette industri område kørte jeg 5 km ud af en vej, da den så var spærret, jeg spurgte en vejarbejder om jeg måtte køre igennem i stedte for at køre 5 km tilbage, jo det måtte jeg, men så råbte en anden op at det måtte jeg ikke. Jeg overvejede om jeg skulle smutte igennem alligevel, men han stod med en hammer, så vendte om, men han fik dog en masse danske gloser af den værste skuffe…på dansk 🙂

Jeg ankom som nummer 2 på campingpladsen, Wilfred var ankommet først,  underligt tænkte jeg. Det viser sig at de andre var blevet forsinket, da en lastbil hade påkørt Poul, og var kørt videre, så de havde været vej af politiet for at anmelde det. Heldigvis var det kun Milan der blev skadet, og den kunne køre videre.

5 stjernet camping på landet
5 stjernet camping på landet

5 stjernet campingplads ude på landet, god mad, vi fik også bestilt morgenmad, det var sidste dag vi var så mange samlet.

Ruten:[rating=5]

Camping Kerstgenshof [rating=6]

Series Navigation<< Eurotour 2013 Dag 14Eurotour 2013 Dag 16 >>

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.