Eurotour 2013 Dag 6

This entry is part 6 of 18 in the series Eurotour 2013

Mandag 22. Juli

Dagens mål var campingpladsen ved Almere, hvor vi afveg fra ruten for at besøge Velomobil.nl og Flevobike.nl

Morgenmad på tank.
Morgenmad på tank. Velonauter skal også tankes op 🙂

Hos velomobiel havde de frokost parat til os da vi ankom, tak for det! Det var dejligt. Her fik jeg også loddet en af mine ledninger til blink lyset fast. Jeg fortalte dem om mit dækslid på den ene side, straks bad de mig om at tømme velomobilen for bagage, hvorefter den kom op på liften, det kunne være en defekt på bagsvinger, de ville lige måle dette, de andre måtte videre til vores aftale med Flevobike. Jeg frygtede at min deltagelse i Eurotouren 2013 var over før den næsten var i gang.

Hos Velomobiel.nl
Eurotour 2013 hos Velomobiel.nl

Frygten blev gjort til skamme, 25 minutter efter var bagsvinger afmonteret og sat på igen, den fejlede intet, det var skruerne til ophænget af bagsvinger der havde løsnet sig, så hjulet havde flyttet sig, sikken en lettelse, hvilken kanon service fra velomobiel.nl. [rating=6] Thank you!!

40 minutter i alt var jeg kun forsinket i forhold til de andre ved Flevobike, hvor der var rundvisning og fotosession

Eurotour 2013 hos Flevobike.nl
Eurotour 2013 hos Flevobike.nl

Desværre var det ikke alle der nåede at besøge disse 2 steder.

Fra Flevobike.nl ville stifteren af Flevobike, som kørte i en Orca, følge os ud af byen, desværre havde Björn og Poul ikke opdaget at det var afgang, jeg ventede på dem, men de andre var langt væk gennem lyskrydsene, vi havde ruten så det var lige meget , så vi fandt et sted at slukke tørsten.

Efter Lelystadt kom der et langt stykke på dæmningen, hvor det var muligt at give den gas. Björn og Poul kørte om kap, de opdagede ikke jeg måtte stoppe på naturens vegne, så vi mødtes først igen på campingpladsen :-).

Björn og jeg tog ind og handlede i Almere, ikke nemt at finde et sted, der var åbent men fandt dog et. Kom sent tilbage til camping, hvor de andre var gået op på et lækkert “spis og drik” hvad du kan i x antal timer til fast pris, da vi kom der op var der kun en ½ time tilbage til de lukkede, så det kunne ikke betale sig. Så vi måtte “spise hvad du kan få” på McDonald, æv :-).

Ruten: [rating=5] ville have fået 6 stjerner, men Lelystadt trak ned.

Camping [rating=4] Fin plads, fine toiletter og bad. Pris 10 euro

Series Navigation<< Eurotour 2013 Dag 5Eurotour 2013 Dag 7 >>

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.