Eurotour 2013 Dag 3

This entry is part 3 of 18 in the series Eurotour 2013

Fredag den 19. juli

Efter en god nats søvn og morgen mad var trekløveret klar til afgang, men vi skulle lige omkring posthuset, da Poul havde et hjul der skulle sendes, der skulle også provianteres lidt.

Posthus og indkøb i Heide
Posthus og indkøb i Heide

Det gik i et fint tempo mod Glückstadt færgen, hvor vi blev fragtet over Elben. Der er altid interesse for, at se velomobilerne når der pauses, på færgen var der også tid til at svare på spørgsmål fra interesserede.

Poul fortæller om Milan
Poul fortæller om Milan

I land videre mod næste færge, tiden går, 89 km til Leer, skal vi lede efter overnatning, eller fortsætte. Jeg var mest stemt på at holde ruten, men efter demokratisk afstemning, blev søgen efter spisning og overnatning målet

Det virker bare som om, at når man er sulten eller træt er der intet i nærheden, hvis der dukker noget op, er det altid lige den dag de har lukket. Modsat når man er mæt og frisk, dukker der steder op over det hele.

Så vi endte i Oldenburg, en omvej på 50 kilometer, det billigste var 50 euro per person og køkkenet var lukket, så videre. Heldigvis fandt vi på vej ud af byen en Imbiss, hvor maden var utrolig god, hvilket vi ikke havde forventet.

Kursen blev lagt mod Leer igen, og der var stadig 80 kilometer igen, mørkt var det blevet, så godt vi alle havde godt lys på.

Omkring 20-25 kilometer fra Leer, var trætheden så påtrængende at måtte finde en parkeringsplads for at sove. I en Velomobil, kan man sagtens sove udmærket, bare ikke hver nat.

25 km før Leer, overnattes der
25 km før Leer, overnattes der

Dagens Rute

Series Navigation<< Eurotour 2013 Dag 2Eurotour 2013 Dag 4 >>

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.