Eurotour 2013 Dag 11

This entry is part 11 of 18 in the series Eurotour 2013

Lørdag 27. juli

Dagens mål Camping La Samaritaine, Buzancy, Frankrig.

Dagen startede med et ordentlig regnskyl, heldigvis lige efter at vi havde pakket ned.

Det klarede hurtigt op, og vi kørte alle samlet af sted, vi skulle mødes med nogle franske velonauter og liggecykelister 15-20 km ude på ruten.

Kort pitstop
Kort pitstop

Vi kørte samlet videre mod Reims, men ikke lang tid efter så jeg i bagspejlet at Björn kørte ind til siden, jeg vendte om , de mente at han havde fået samme problem som jeg havde haft med en løs bolt i ophænget, de andre var heldigvis stoppet på en p-plads lidt løngere fremme, så den trillede vi langsomt op til. Det blev aftalt at de andre skulle fortsætte til et aftalt spisested, vi ville så komme når bolt var blevet strammet.

Desværre viste det sig at det ikke var en bolt der havde løsnet sig, men selve carbon/glasfiber der var flækket omkring et vigtigt ophæng, det kunne ikke repareres på stedet, Björn kunne kun køre 5-10 km i timen og der var stadig 25 kilometer til Reims. John og jeg fulgtes med Björn, efter nogle kilometer blev det hårdere for Björn at træde da dækket nu gik meget imod kanten. Jeg kørte i forvejen ind til Reims for at finde de andre, og især de franske følgere, som kunne være behjælpelige med at finde en mulighed for at få fat i en lokal med varevogn eller trailer til at hente Björn og velomobil ind til Reims. Jeg fandt dem ikke, i forvirringen havde jeg glemt navnet på mødestedet, der var selvfølgelig hellere ingen der svarede på sms eller mobilen, hvilket er naturligt, at de er slukket i udlandet, så tilbage mod Björn og John, på vejen stødte jeg en franskmand med en tilpas stor varevogn, spurgte om han ville hente en  velomobil ca. 20 kilometer ude for 50 Euro, han ville gerne gøre det gratis, men han var desværre på arbejde, om det kunne vente. Det kunne det desværre ikke.

Da jeg nåde tilbage til John og Björn, fik dem fortalt situationen. Jeg mente John godt kunne køre ind til de andre, så ville jeg følges med Björn ind til Reims. 3 kilometer før byen var der slidt hul til slangen så den punkterede, ny slange i og dækket blev vendt, så videre med 5- 10 km/t. Jeg havde ondt af Björn han sled og svedte, da dækket nu gik meget imod, men vi nåede en lille cafe inden for byen, hvor der var kolde drikkevarer. Endelig var der sms besked, Frederic ville komme for at følge os ned til de andre, snakkede også med Poul, først var de ikke helt klar over hvor galt det var med Björns velomobil.

Vi listede langsomt ned mod Katedralen, igen knoklede Björn.

Reims Katedralen Frankrig
Reims Katedralen Frankrig

Da der var gået lang tid var de andre kørt videre, Poul fulgtes lidt efter med en af de franske velonauter. Björn´s deltagelse i Eurotour 2013 var slut. Jeg besluttede at blive ved Björn indtil der var fundet en løsning. Frederic blev og hjalp til med at ringe og forsøge et leje en varevogn så vi kunne køre til Velomobiel.nl i Holland. Det var umuligt at finde nogle der havde åbent på en lørdag, og varevogne lejede de slet ikke ud.

Vi blev enige om at tage på vandrehjem, gennemtænke forskellige løsninger. Frederic fulgte os derhen.

Merci beaucoup pour votre gentillesse, Frédéric. Cela signifiait que je pouvais continuer le tour sans avoir à trop s’inquiéter. Merci d’avoir pris soin de Björn. Merci!

Touren ender her for Björn
Touren ender her for Björn

Om aften gik vi ud for at spise i nærheden af Katedralen, fik talt nogle løsninger igennem. Da det ikke var muligt at leje en varevogn, hvor begge velomobiler kunne være i kunne jeg ligeså godt forsøge at indhente de andre dagen efter.

Ruten: [rating=6] Jeg kørte kun halvdelen af dagens rute, resten måtte vente til dagen efter.

Fulgte med Bjørn og hans skadet Quest:

Vandrehjemmet i Reims:[rating=3] Senge ok, men toilet og bad var ikke særlig tiltalende, morgenmaden var et sølle udvalg. Til 29 euro burde det være bedre, især nå man tænker på at vi kun gav 22 euro for det i Mons, som var rent og bedre.

Series Navigation<< Eurotour 2013 Dag 10Eurotour 2013 Dag 12 >>

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.