Eurotour 2013 Dag 8

This entry is part 8 of 18 in the series Eurotour 2013

Onsdag 24. juli

Dagens mål var Camping Grimbergen, Belgien.

GPS stop
GPS stop, er vi på vej mod Belgien?

Lad mig sige det med det samme Belgiske veje er ikke egnet til andet end MTB, de hullede veje jeg husker fra mine teenager år da jeg boede dernede, er der stadig, hullerne er bare blevet større. Da jeg som knægt cyklede rundt dernede, mødte jeg næsten kun cykelvenlige bilister, det må jeg skuffende erkende at det er ikke tilfældet længere. Det er også vanvittigt at bilerne må køre 70 km/t igennem byer, hvor der er børn der leger/cykler

Men det kunne ikke tage den vidunderlige fornemmelse og glæde, det er at gense steder hvor man har været før.

Denne dag kom Björn og jeg, af sted lidt efter de andre så vi kørte alene, indhentede engang i mellem nogle af de andre…

Lige plads nok
Lige plads nok

..eller de indhentede os når vi holdt pause..

De 3 Nordmænd på smal bro (2)
De 3 Nordmænd på smal bro

…og det var jo godt når de så kom tilbage og fortalte at den vej var forkert, så slap vi for at køre ud og vende :-).

Men de belgiske øl og mad smager godt, og de har nogle flotte torve i de større byer, så Björn og jeg fik stillet sulten og tørsten på en af disse. Hvilken by det var,. har jeg glemt, men godt var det :-).

Vi ankom til campingpladsen, de fleste var ankommet, nogle kom efter, C.G. Rasmussen havde vi ikke set eller hørt fra siden Vledder i Holland

Ruten: [rating=3] Selve ruten var som sådan ikke så slem, men det var vejene og bilisterne

Camping Grimbergen: [rating=4] Gode toiletter og bad, den fik lige den ekstra stjerne fordi der var gratis Wi-Fi og campingfatter lavede morgenkaffe til os :-), og der kunne købes morgenbrød.

Series Navigation<< Eurotour 2013 Dag 7Eurotour 2013 Dag 9 >>

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.