Eurotour 2013 Dag 10

This entry is part 10 of 18 in the series Eurotour 2013

Fredag 26. juli

Dagens mål var camping Municipal La Chênaie, Laon i Frankrig.

Turen begyndte med fugtigt vejr, terrænet begyndte at blive mere kuperet, stigninger der kunne ses som 4-7 % på Garmin

Efter sol kommer regn
Efter sol kommer regn

Vi var snart ude af Belgien, der var stadig diset da vi kørte ind i Frankrig…

Diset på vej ind i Frankrig
Diset på vej ind i Frankrig

Det klarede dog op, vi fandt et lille skur hvor vi kunne spise frokost..

Frokosthytte i Frankrig
Frokosthytte i Frankrig

..og lave kaffe..

Frokosthytte i Frankrig
Kaffe i Frankrig

 

…mens vi sidder og spiser ser vi en liggecykel i det fjerne, den måtte vi have et billede af..

Eric på vej tilbage
Eric på vej tilbage

..det viser sig så at det er Eric, den eneste på liggecykel i eurotouren, der er på vej tilbage mod Belgien, for at lede efter en der kan svejse hans stel der har fået et brud. Jeg forslår ham, at i stedet for at køre helt til Belgien, hvor der er de humpede veje som sikkert har forårsaget bruddet a finde en lokal smed, vvs eller automekaniker.

Peter havde stadig problemer med kæden der var for lang, så han kunne ikke komme i det laveste gear uden at kæden hoppede af engang imellem.

Peter kædeproblemer
Peter kædeproblemer

Det var begyndt at blive nødvendigt at bruge det laveste gear, det var også blevet meget varmt, så vi tog en pause i skyggen sammen med kamelerne, mens vi ventede på Dieter der stod 200 meter længere oppe af vejen med et punkteret dæk.

Hvil i skygge med kameler
Hvil i skygge med kameler

Hvis man ser på Peter der bukker sig ned i velomobilen , kan man ane hans pukkel, for et eller andet sted måtte han gøre af de 12 liter væske han drak :-).

Efter en times pause, var Dieter ikke kommet, så Björn kørte lige op for at se til ham, Dieter  havde vældige problemer med at holde luften, altså i slangen :-). Lidt efter kom han dog ned til os andre, han var også løbet tør for vand. Der blev tanket op i “puklerne”, så kørte vi igen. Det varede dog ikke længe før luften var gået af Dieter, altså stadig hans dæk.

Det viste sig at Dieter dagen før havde kørt lidt for længe på et fladt dæk, om det var fordi han havde indtaget noget ” 3 dobbelt” væske, så han ikke mærkede den var punkteret står hen i det uvisse :-). Men helt ny slange lånte han af Björn, og Peter sleb de skarpe kanter der var kommet i fælgen væk

Peter hjælper Dieter med Hjul
Peter hjælper Dieter med Hjul

Vi kunne så køre til camping uden flere punkteringer. Eric kom også senere, han havde fundet et sted på vejen hvor de kunne svejse hans liggecykel sammen igen. Godt klaret!

Ruten: [rating=5]

Camping Municipal La Chênaie: [rating=2] faktisk er det en campingplads til 1 stjerne, det er et overnatningssted, hvilket prisen på 5 Euro også afspejler, dette gør at den for den 2 stjerner

Series Navigation<< Eurotour 2013 Dag 9Eurotour 2013 Dag 11 >>

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.