Velomobil tur til Frankrig Tur-Retur 8

This entry is part 8 of 15 in the series Velomobil turen til Frankrig Tur-Retur

Det var kedeligt vejr at vågne til, teltet så også noget “nedtrykt” ud. Da jeg pakkede det sammen var den en stang flækket flere steder, så det endte sine dage i affalds containeren. Så blev Strada også 1,5 kg lettere 🙂

Det var ikke langt jeg skulle cykle denne morgen, kun 23 kilometer op til hotellet, hvor jeg skulle være inden og efter Paris-Brest-Paris. Jeg har skrevet om denne dag i  Serien : Sådan oplevede jeg PBP 2015 derfor kun dette korte indlæg

Der var ikke meget trafik på en lørdag morgen, mens jeg kørte mod Versalilles…

På vej fra Bois de Boulogne
På vej fra Bois de Boulogne

..og meget få mennesker i Parc de Versalilles

Så et billede uden mange statister var nemt at få

Strada i Parc de Versailles
Strada i Parc de Versailles

Ankommet til hotellet var det Paris-Brest-Paris det drejede sig om, og det er der, som nævnt, skrevet  om her Serien : Sådan oplevede jeg PBP 2015

Strada F027
Strada F027

Så hjemturen…

Fortsættes…

Series Navigation<< Velomobil tur til Frankrig Tur-Retur 7Velomobil tur til Frankrig Tur-Retur 9 >>

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.