Regn, Blæst og Nyt syn

Skolernes sommerferie er begyndt, ifølge “myten” betyder det dårligt vejr. eller er det den selektive hukommelse der spiller ind  😉

 Der var ihvertfald blæst og regn i haven:
Men der var også pauser med sol, så jeg smuttede afsted i Strada.

Da jeg nåede til Strandby Havn, var det om at vælge om jeg skulle køre mod nord…

Strada mod Nord
Sort over Strada

…eller mod syd

Strada mod Syd

Jeg nåde slet ikke at vælge, pludselig stod himmel og hav i et, heldigvis kunne jeg cykle i læ

I læ for regn og blæst

Det var en kraftige men korte byge, så det blev hurtigt til solskin

Sol og Regn

Så kunne jeg heldigvis få afprøvet mine nye solbriller med optisk indsats. De “gamle” cykelbriller med optisk indsats(Tidligere indlæg: jeg-ser-godt-ud)  var solbrille glasset knækket, og umuligt at få nye dele til dem da de var udgået af produktion

Hvade været forbi optiker(Nyt Syn i Frederikshavn. Fantastisk service) for at prøve om kontaktlinser var noget jeg kunne bruge, især en fordel i regnvejr(ingen vand på glas). Efter en uges prøvetid, viste det sig at det ikke var noget jeg kunne bruge. For mange ulemper på lange ture osv

Så fik bestilt et par Adidas Evil Eyes  med optisk indsats(zeiss glas) + 1 sæt klar glas, Solbrille sæt og overskyet/tåget sæt.

Nye cykelbriller med optisk indsats Adidas Evil Eye

Og hold da op hvor er de gode, de sidder godt og glasset i den optiske indsat giver et klart og dejligt syn.

Så alt i alt var det en god tur…

Turen endomondo 25 juni

selvom vejret ikke var på min side hele tiden…

Strada på Rønnerhavnen

…var det en dejlig hyggetur.

Billeder:

5 Replies to “Regn, Blæst og Nyt syn”

 1. Flott tur allikevel Søren! Jeg var ut i dag også, men det var bare regn hele veien………..Det skal nok blir bedre en dag håper jeg……..;-))

  Hilsen, Adri.

  1. Hej Adri,
   Det håber jeg også 🙂 Nu du har din fine nye Quattrovelo at køre i.
   Hilsen Søren

 2. Hej Søren,
  Det lyder som en god tur.
  Ved du, om der fIndes velomobiler, hvor der er mulighed for at lukke af for regnvejret, så man kan cykle videre uden at blive våd?
  Hilsen
  Torben

  1. Hej Torben
   Mange af velomobilerne bliver leveret med et skumdæksel, der lægges over “mandehullet” då kun hovedet stikker ud, så resten af kroppen forbliver tør. Desuden kan man som jeg har, få et Flevo roof: Se denne video, hvor jeg viser både Skumdæksel og Flevo Roof: https://youtu.be/SOuICkRAqd4 og det er muligt at få en helt lukket Hood: https://www.velostrada.dk/jeg-elsker-den-hood/ Og her er Orca med Flevoroof: https://youtu.be/JKCDgvC7FJM
   Man kan blive lidt våd i ansigtet, især når man køre stærkt, da fartvinden så kan presse lidt vand ind, løsning er at køre langsommere 🙂

   Venlig hilsen Søren

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.