500000 havde jeg aldrig forventet

Jeg havde aldrig forventet at mine Youtube film ville blive set så mange gange, over 500.000 gange er det samlet tal for alle filmene. Utroligt!

Utroligt

Da jeg begyndte at lægge film op, var det egentlig kun for at have et sted til de færdig redigeret film, så jeg selv kunne gense mine ture. Desuden har der været lange video som for eksempel den mest sete…

…desuden har de fleste kun været redigeret med “grov” hånd og lidt tekst, uden diverse “specielle effekter”.

Det er ikke så meget jeg optager for tiden og lægger op, da det mest er ruter og steder der er vist før der optages.  Der kommer nok først film i august, efter min deltagelse i Superbrevetscandinavia 2017

Tak til alle der har set mine video og kommenteret 

Vi ses derude….husk at smile det kunne være kamera optager 🙂

 

2 Replies to “500000 havde jeg aldrig forventet”

  1. Hej Adri
   Det er mange, er helt forbavset og beæret over det.
   Håber jeg kommer til at se nogle video fra Norge med din Quattrovelo
   Hilsen Søren

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.