Mens jeg venter

Om 36 dage, eller mere præcis den 16-08-2015 klokken 17.15 skulle jeg gerne køre over start stregen i Paris og være på vej mod det der har været mit mål siden 2013, hvor jeg begyndte at køre Brevet`s. Vejen mod målet har utroligt nok bestået i at cykle 🙂

36 dage
36 dage

Egentlig var målet ikke at køre Paris-Brest-Paris, men cykle lange distancer, især da jeg læste Erik Straaup`s beretning om hans rekordtur ( www.lonebiker.dk) i 2000, Nordkap-Gibraltar (English version), var jeg meget opsat på at køre den tur. Det var meningen turen skulle have været kørt i 2013 i Leitra, men i sommeren 2012 blev Leitra smadret af en bil. Så fik først Strada i november 2012, så mente ikke det var nok tid til at forberede mig til sådan en stor tur. Det endte dog med at jeg fik kørt både Eurtour 2013 hvor det blev til, så vidt jeg husker 3800 kilometer i alt, og Superbrevet Scandinavia (1200 km.) og utallige andre lange ture, så nåede op på at cykle 23.000 kilometer det år, men altså ikke Nordkap-Gibraltar. Men den tur er stadig ikke opgivet, læser Erik`s beretning hver vinter, og når jeg ser video lavet af Arthur van der Lee (Youtube kanal) trækker det lidt i benene, især denne:

Nice long descent on the Norwegian isle of Magaroy [North Cape]:

Det eneste problem der er med Nordkap-Gibraltar turen er, at det vil blive en dobbelt så lang tur, da det ikke er til at tage Strada med Fly,tog eller for den sags skyld lastbil uden det koster en formue. Så det er en af årsagerne til at den er “lagt på hylden”

Der er også nok lange distancer i Brevet regi:

2015: Paris-Brest-Paris 1200 km

Towards the Ocean – PBP 2011

2016: Sverigtempot 2100 km

2017: SuperBrevetScandinavia 1200 km

Silk Route 1200 km (ser ud til det er hvert år) er ikke velomobil egnet:

Så der er nok af cykle muligheder, og når jeg ikke cykler, kan ventetiden bruges på at læse beretninger og se video fra diverse Brevet`s, og se hvad næste mål skal være. Så de 36 dage er snart gået…

Men mon ikke jeg lige skal have overstået “Pariserturen” først før jeg sætter et nyt mål 🙂

 

 

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.