Velonaut i området

Der er ikke noget som er mere dejligt, at mødes med andre der deler ens interesse, om det er interessen for biler, motorcykler, sport, eller det er lige meget hvad, bare man deler samme “passion”, når vi snakker om velomobiler, er det statistisk set meget sjældent jeg støder på andre velomobiler i heroppe i det nordlige Danmark. Så er det skønt, at være med i grupper, eller have velonauter som venner på facebook, der lige kan smide en besked om at de er i nærheden.

Michael havde lige fået sin nye Quest(havde Strada før), men skulle også på camping i det Nordlige Jylland, og hvad gør en velonaut, køber et tons strikketøj til konen, og voila, så fik han lov til at tage hans nye Quest med på taget af bilen.

Da konen således var beskæftiget med strikketøj, kunne vi aftale, at jeg viste ham en smule af mine favorit ture i velomobil.

En rigtig hyggetur til Skagen, med omvej til en hurtig bakke og med indlagte pauser.

Strada Og Quest Skagen Grenen
Strada Og Quest Skagen Grenen

Spises skulle der også, et dejligt stjerneskud på Wittco fisk og skaldyrSkagen Havn

Det blev til en længere tur….

Strada og Quest Skagen 21-06-2016
Strada og Quest Skagen 21-06-2016

…for mit vedkommende blev det til 140 kilometer.

Tidsmæssigt var det en del længere end normalt, men da det var en hyggetur havde vi også længere pauser, heldigvis havde Michael fået fripas til at cykle en længere tur med mig, dog tror jeg, at han havde glemt at rulle nok garn op til en så lang tur, så han måtte sikkert give en aftentur til Solnedgangskiosken og måske en belgisk vaffel med softice i bod til konen   🙂

Tak for hyggeligt samvær Michael.

Hvis du skulle komme forbi “mit område” i velomobil, er du velkommen til at kontakte mig, enten på Facebook eller via  Kontakt her på siden så kan vi trille en tur sammen.

Billeder fra Strada og Quest Skagentur 21-06-2016

 

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.