Gazelle Cabby 7 eller Doggy Bike

Lady, vores schæfer, har fået slidgigt i albueleddet, det blev  konstateret efter hun var ved dyrlægen for at blive undersøgt efter hun var faldet over en stor pind, der lå på en sti hvor hun kom løbene, så der var en mistanke om et brækket ben, heldigvis var benet ikke brækket, men røntgen viste så slidgigt i albueledet

Sol og Blå Himmel 15-01-2016
Sol og Blå Himmel

Heldigvis er hun kun påvirket af det og halter, når hun har opført sig og løbet rundt som en kåd hvalp, hvilket hun ikke er. Desuden er det ikke længere en god ide at løbe længere ture ved siden af cyklen. Derfor søgte jeg efter en “Hundecykel”, så hun stadig kunne komme med ud at cykle.

Jeg ledte efter noget brugt, først efter 3-hjulet ladcykler, men priserne var en tand for høj, og dem hvor prisen var nogenlunde stod på Sjælland, hvilket var langt at køre, især hvis de ikke var i så god stand, eller var blevet solgt mens jeg var på vej derover.

Der dukkede en annonce op med en 2-hjulet Cargobike/Børnetransport , en Gazelle Cabby 7, en god Hollandsk cargobike, som jeg tidligere havde læst info og andre ejers vurderinger af, der havde blandt andet stået, at det var en af de hurtige inden for Cargobike og kvalitet. Fik ringet til sælger, som godt nok boede på Fyn, men prisen var fin, især hvis den så ud som på billeder der var på annoncen. Så på med den holder jeg også bruger til Strada og så afsted til Fyn det gik.

Cyklen var ligeså fin som på billederne, selvfølgelig var der lidt brugsspor, men alt virkede, også navdynamoen. betale og Cargo kassen i bagagerummet

Gazelle Cabby 7 Cargo kasse
Gazelle Cabby 7 Cargo kasse

så op på taget med cyklen

Gazelle Cabby 7 på Matrix
Gazelle Cabby 7 på Matrix

Dagen efter skulle den jo godkendes af Lady og Schanta, så vi gik en lille tur op ad vejen med cyklen, cyklede tilbage med hundene ved siden af. Derefter prøvesidde i “kassen”, dog var det kun Lady der syntes det var i orden at blive siddende, Schanta hoppede ud ligeså snart den sidste godbid var spist.  Men det er nu også mest Lady der skal sidde der i, så må Schanta og jeg bevæge os.

Jeg havde taget en testtur alene, for lige at vænne mig til cyklen og se om bremser, gear og styrtøj virkede ordentligt inden hund(ene) kom med ud at cykle en lidt længere tur.

Testtur med Gazelle til Palmestranden
Testtur med Gazelle til Palmestranden

Den ruller utrolig godt, nem at træde og holde hastigheden, selvfølgelig er hastigheden ikke i samme skala som i velomobilen, og siddekomforten er også en del mindre komfortabel, især når jeg ikke, er vant til at sidde på en “smal” saddel

Cykel godkendt, så er det bare afsted. Lady gav den også “thumbs up” eller nærmere poten op.

En video fra “jomfruturen”:

Ankommet til stranden, og venter på at bade.

Lady Schanta og Gazelle Doggy Strandby
Lady Schanta og Gazelle Doggy Strandby

En dejlig cykeltur, og mon ikke hundene også var tilfredse 🙂

Gazelle Cabby 7 eller Doggy 2 billeder:

 

 

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.