Strada og Nordjylland Rundt 2016

Vejrguderne har virkelig været med mig i år, ingen regn til Rødspætteløbet, og sørme om det ikke var strålende solskin til Nordjylland rundt 2016, hvor der hvert år er mellem 800-1400 glade deltager.

De forgående år har jeg altid cyklet til og fra starten, men da jeg er bagefter med formen i år, mente jeg at de 64 km hver vej var lige i overkanten. Derfor skulle Strada enten på taget eller trailer

Strada på Trailer NR 2016
Strada på Trailer NR 2016

Valget faldt på trailer, da jeg så selv kunne tage Strada af og på igen, henne ved starten stod der en ene og forladt Strada…

Kjelds Strada
Kjelds Strada

..den tilhørte Kjeld, som ikke har haft den så længe, men ville prøve kræfter med Nordjylland Rundt.

Inden længe var vi 4 velomobiler, der var ved at gøre os klar til start…

4 ud af 6 klar til Nordjylland Rundt
4 ud af 6 klar til Nordjylland Rundt

2 stk Strada, 1 DF og 1 Milan. var klar til 130 kilometer runden, desuden var der 2 velomobiler(Evo K og Milan) der allerede var startet på 190 kilometer ruten tidligere på morgenene.

Jeg havde valgt at have F-Lite og Big Apple dæk på, de rullede perfekt, selv syntes jeg også jeg havde gode ben og kunne holde en god hastighed….

…i hvert fald de første 80 km 🙂 Jeg kørte forbi en del….og de kørte så forbi mig igen 🙂

Nogle kilometer efter depotet i Dronninglund, gik jeg lidt “kold”, jeg cyklede langsomt, og det var endda det flade stykke. Fandt endelig mine bananer og en mad der havde gemt sig bagude, hvor jeg ikke kunne se det. Langsomt efter ca. 20 kilometer “zombie” kørsel kom energien tilbage.

Ingen punkteringer 🙂 Jeg kunne konstatere at min tid og hastighed var bedre i år…

Nordjylland Rundt 2016
Nordjylland Rundt 2016

…end sidste år(2015),”Det våde Nordjylland Rundt” hvor jeg så også havde 3 punkteringer.

Nordjylland Rundt 2015
Nordjylland Rundt 2015

Jeg kan dog konstatere at det er gået ned af bakke…nej ikke den hurtige ved Dronninglund, men med evnen til at køre hurtige løb, her er det fra 2014

Nordjylland Rundt 2014
Nordjylland Rundt 2014

Strada er ikke blevet langsom med årene, det er jeg, men grunden til dette skal nok ses i, at jeg ikke træner fart men touring.

De andre velonauter var en del hurtigere end mig undtagen “novice velonauten” Kjeld i sin nye Strada, de officielle tider for alle velmobiler der deltog kan ses her under vores egen kategori: 130km Velo eller 190km Velo

Nordjylland Rundt er et dejlig og godt arrangeret cykelløb, helt sikkert jeg kommer igen næste år, det kunne være jeg køre det på denne her :- )

Lady Schanta og Gazelle Doggy Strandby
Lady Schanta og Gazelle Doggy Strandby

 

Billeder nedenunder er fra Nordjylland Rundt`s album og de få jeg selv har taget.

 

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.