Sol og opdateringer

Weekendens snevejr ødelagde planerne om, et par længere trænings ture. Det var hellere ikke så hurtigt til at smelte, så det var først idag det var muligt at køre en tur.

Og sikken et dejligt vejr at køre ud i, det var af med “Sinner Hood” og lade vinden blæse igennem…Polar huen.

Strada-og-Sol
Strada-og-Sol

Der blev rig mulighed for at teste mine nye solbriller, de er super! Godkendt!

Det blev også til en lille video

Det var 4- 5 plus grader, men solen varmede. Inde i Strada var der mellem 4-11 grader, men under “polartøjet” havde jeg rigeligt med varme, så det var rart at få den kølende fartvind på overkroppen.

Det blev til en 60 kilometer rundtur i stille og roligt tempo:

Der er jo langt tid til foråret, så det var skønt at få en “soltur”, med udsigten til blå himmel…

Strada på tur og blå himmel
Strada på tur og blå himmel

..og det blå hav

Strada Cabrio 2015
Strada Cabrio  27 januar 2015. “Vind i håret”

Ligeså skønt er det at dagene allerede er begyndt at blive lysere, nu er det ikke mørkt klokken 15.00 herunder et billed taget klokken 16.52

Sol på vej ned
Sol på vej ned klokken 16.52

Lad os bare få nogle flere dage af samme slags.

Opdateringer af siden

Mobilversion

Der var da lidt positivt over weekendens snevejr, jeg fik endelig taget mig sammen, til at få lavet en ordentlig mobilversion af siden. Dels lavet for at det er hurtigere at lave et indlæg når jeg er på længere tur og mobil- eller Wifi dækningen ikke er så god, ligeledes for at du som læser kan få en hurtigere side, når den ses på mobilen. Du kommer automatisk til mobilversionen, den vises ikke når du sidder ved en “Desktop” derfor viser video nedenunder  hvordan den ser ud på en mobil:

Desktop version

Da der findes en del velomobil blogs/sider i udlandet, især i Holland, er der kommet en liste i menuen til højre( når indlæg eller link siden vises),  med det nyeste indlæg fra diverse blog/sider. Jeg udbygger langsomt min liste, men der vil kun være max 15 i selve menuen. Men de vil altid kunde findes på link siden under velonuter

Screenshot:

Screenshot: Velonaut blog og sider
Screenshot: Velonaut blog og sider

Hvis man ikke er så heldig at forstå en smule hollandsk, vil jeg anbefale at man bruger Google Translate til de Hollandske sider/blogs og oversætter dem til engelsk, da den danske oversættelse skaber mere forvirring end gavn.

Hvis du har et godt link til en “velonaut side” må du meget gerne skrive det nede i kommentar feltet eller bruge Kontakt, så jeg kan få det tilføjet listen. Husk det skal være velomobil relateret, tak.

Vi ses derude…forhåbentlig med mere sol

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.