Hvor skal vi hen i 2018?

“Næste år så bliver det Nordkap…” siger jeg ofte til mig selv, velvidende om at min drømme tur derop, vil blive udskudt endnu engang. Så i 2018, bliver det heller ikke en tur til Nordkap….så jeg må nøjes med at cykle forbi “Nordkapvej” ved Tversted 🙂

Nordkapvejen ved Tversted

Hvorfor så ikke, det er vel bare at tage afsted. Afstanden er jeg ikke bekymret over, det er bare at cykle indtil målet er nået og retur igen( og dog).  Det som har hindret mig indtil nu er vejret, da det bedste tidspunkt at cykle turen er i medio Juli, og det er et af “problemerne”, det andet “problem” har været bentøjet, nærmere præciseret knæ og ankler som siden PBP 2015 og turen frem og tilbage til Paris der har voldt problemer(især i 2017, læs eventuelt SBS 2017). Dette (knæ/ankel problem) kan løses ved at minimere de daglige distancer, at have distancer jeg ikke skal nå inden for en given tid.

Vejret i januar er jo som skabt til, til at ræsonnere…bliver det det enten sol eller snestorm? Skal man cykle en lille tur eller ikke?

Vejret krydser

Det er “dato/tid” der er det største problem, jeg gerne vil deltage i andre arrangementer, og ofte ligger de i juli. Og i 2017, inden jeg havde tænkt mig om, havde jeg tilmeldt mig 1 længere tur og desuden var en nordisk velomobil tur var på tegnebrættet.

Hvor skal vi så hen?

I 2017 meldte jeg mig til en “Paris-Brest-Paris i dagslys” tur, fordi jeg gerne ville køre den rute igen, især hele ruten i dagslys. Det bliver en “luksustur” i forhold til den officielle “Paris-Brest-Paris”, overnatning hver dag, 7 dage istedet for 90 timer eller i mit tilfælde 89 timer og 38 minutter 🙂

Strada og PBP 2015 medalje
Strada og PBP 2015 medalje

Jeg har dog haft mine bekymringer om jeg ville være i stand til at cykle denne tur, efter lidt “ping-pong” med arrangørne,  er jeg kommet frem til, at det netop er sådan en tur jeg kan deltage i, distancerne er ikke så lange hver dag, og der er hvile hver dag.

Den anden tur, i 2018, er en “Nordic velomobil tour” i starten af august, hvor ruten er identisk med touren i 2014, hvor afstande og tempo er lagt så det ikke giver problemer for mig.

Nordic overview

 Derfor bliver det heller ikke i 2018 at Nordkap turen bliver en realitet, måske næste år…i 2019…nå nej der er jo Paris-Brest-Paris 🙂

 

 

 

One Reply to “Hvor skal vi hen i 2018?”

  1. Hei Søren,

    Det er flott med å hå drømmene! Mennesker skal hå et mål i livet, og det er bare å få det til……….ikke altid like lett, men greit hvis en få det til.
    Nordkapen ligger der fortsatts i 2020, og er en flott mål! Ta vare på knærne og anklene, og jeg er sikker at du komme til å ta denne turen og fullføre! Lykke til!

    Mvh, Adri.

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.