Godt Nytår

Året er ved at rinde ud, luften i dækket er heldigvis kun “rindet” ud 4-5 gange, et enkelt “blowout” blev det også til.

Bagdækket punkteret 22-12-2015
Bagdækket punkteret 22-12-2015

Men hvorfor dvæle ved det kedelige og trælse, når jeg kan se tilbage på årets 15.000 kilometers cykling i Strada, selvfølgelig har alle kilometer ikke været ligeså oplevelsesrige, det er dog vigtigt, at holde fokus de positive oplevelser istedet for at hænge fast i de meget få kedelige, især her hvor pedalerne trædes ind i et nyt år.

I 2015 fik jeg opfyldt et af mine mål, nemlig at deltage i Paris-Brest-Paris 2015, selve turen frem og tilbage var også en oplevelse.

Hjemme 4200 km 20 dage
Hjemme 4200 km 20 dage

Jeg har ingen nytårs forsæt mere, sidst jeg havde et, var at tabe 5 kg, det lykkedes også på ganske kort tid, efter 5 minutter i Fakta, røg posen på asfalten udenfor, med et rødbedeglas på 1 kg var det ikke et kønt syn, var meget glad for, at det ikke skete inde i Strada  Men mål har jeg, turen til Nordkap ligger stadig i baghovedet, men et år er ligesom en cykeltur, du ved ikke hvad der venter i næste sving eller på den anden side af bakken.

Sunstar motor i Strada
Sunstar motor i Strada

Men bakker, vil der i hvert fald blive cyklet mere op ad i de første måneder af det nye år, det er jo blevet så nemt at køre op ad dem nu, hvor Strada er blevet til en test Strada E med hjælp fra Velomobilcenter.dk, som også skal have en stor tak for året der er gået, særligt fordi de i deres travle hverdag tager sig tid til hjælpe mig, desuden arrangere skønne og hyggelige events som “Juleræset” hvert år i november, hvor det er dejligt at mødes med andre fra hele landet.

Billeder siger mere end ord, derfor har jeg flytte alle mine billeder( Fra da Leitra 2010 til nu og fremover) ind på en underside hvor du kan se billeder fra året eller årene i bedre kvalitet og større størrelse. De kan ses her Velostrada Billedblog

Velostrada billedblog
Velostrada billedblog

Jeg vil slutte med, at ønske alle et Godt og Lykkebringende Nytår, må det nye år bringe dig positive oplevelser og derhen hvor du ønsker…Vi ses ….derude..

Godt Nytår...Happy New Year
Godt Nytår…Happy New Year

4 Replies to “Godt Nytår”

 1. Hei Søren,

  Jeg ønsker deg også en veldig godt nyttår, med mange kilometerne i Strada og ingen punktering!
  Og det viktigste: en bra helse!

  Med vennlig hilsen,

  Adri.

  1. Tak lige måde, Adri.
   Det ser ud til at vi har fået de kolde sibiriske vinde hernede, dog ingen sne, kun enkelte snefnug. Så det er stadig til at cykle her.

   /Søren

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.