Strada E Full Mode

This entry is part 6 of 13 in the series Strada E

Det gode vejr forsatte søndag, der var dog skruet gevaldigt ned for temperaturen. Men så kunne jeg køre  “Fuld Mode” testen uden at svede for meget 🙂  Jeg var glad for, at jeg ud af øjenkrogen så en advarsel i gruppen for de lokale cykelrytter, at der kunne være pletter med sort is, for hvis jeg ikke havde haft det i baghovedet, var jeg forsat ligeud i stedet for at dreje i et skarpt sving, der var flere is glatte pletter på ruten, så holdt lidt igen nedad bakkerne.

Det kunne også tydeligt mærkes at temperaturen var nede ved 0 grader, da begynder dækkene foran(Schwalbe maraton plus), at føles mere tunge, mere modstand, de bliver også hårdere, derfor kan de nemmere skride ud på glatte steder.

Men kom da igennem både sving og ruten, 78 kilometer på fuld mode og en sjat tilbage i batteriet, da jeg holdt i garagen.

Video her:

Heldigvis er det den sidste test på denne rute foreløbig, da jeg var ved at være lidt træt af at køre rundt og rundt på samme rute 🙂

Strada E Full Mode Rute
Strada E Full Mode Rute

Det er jo stadig dejligt at se der også brændes energi af, så julesmåkagerne ikke sætter sig for godt fast

Strada E Full Mode Puls
Strada E Full Mode Puls

Flere detaljer kan ses på Endomondo og Garmin Connect

Hvornår slukkede dioderne…

Første diode slukkes efter 28 km
Første diode slukkes efter 28 km
Anden diode slukkes efter 44 km
Anden diode slukkes efter 44 km
Tredie diode blinker ved 61 km
Tredie diode blinker ved 61 km

Den tredie diode blinker ved 61 km, og blinker stadig da jeg holder hjemme i garagen efter 78 kilometer.

Nu er testene udført, så nu har jeg noget at forholde mig til, med hensyn til hvor langt jeg kan køre på batteriet. Så nu begynder det sjove, at cykle de steder i området jeg plejer at undgå eller hvor jeg sjældent køre hen da der er mange bakker.

Men vil inden da lave et opsummerende indlæg, om de foreløbige test, inden jeg forsvinder over bakketoppen 🙂

Vi ses der ude…

 

Series Navigation<< Strada E Normal ModeStrada E Test Status >>

2 Replies to “Strada E Full Mode”

 1. Hei Søren,

  Det er slett ikke verst, 78 km på full mode og enda strøm i batteri! Det skal bli spennende når du skal sykle ut i mindre kjente steder, åsen det går med batteri der.
  Her har vi også kuldegrader igjen, men ikke lavere en -2, så det går fint. Heldigvis trenger jeg ikke å være bekymret om “svart isen”, siden jeg bruker piggdekk på alle 3 i vintersesongen.

  Hilsen, Adri.

  1. Hej Adri
   Det ser lovende ud, både med strøm og med vejret, ingen is eller sne 9-11 graders varme! Så der kan stadig cykles længere ture, også de mindre kendte steder.
   God jul og godt Nytår til dig oppe nord på.

   Venlig Hilsen
   Søren

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.