Forår og ingen E-assist mere

Nu er Strada “back to Basic”, E-assist er blevet afmonteret. Nu havde e-assist ikke virket siden motor gik i stykker i marts(se evt. Er det Slut), derfor havde jeg kørt rundt med selve E-assist krank i et par uger. Jeg kunne have valgt at skifte den selv, men havde en aftale om service hos velomobilcenter.dk her den 8 april.

At cykle med en e-assist krank, hvor motor ikke virker, giver normalt ikke meget modstand, kun den ekstra vægt kan mærkes. Dog havde jeg lidt problemer, der var en del modstand, især når jeg kom op i højere hastigheder, som om der var noget inde i motor der skabte modstand.

Dagene gik og det blev dagen hvor jeg skulle afsted til service…

Afsted med trailer

Jeg var glad for, at jeg havde valgt at få et service eftersyn, der var en del der skulle skiftes og justeres. Nu vil min Strada også snart have rundet de 115.000 kilometer, så selvfølgelig skal de sædvanlige sliddele skiftes når de er slidt.

Mens André og Yoann var optaget af service, forsøgte jeg at “stjæle” en DF…

DF Velomobil i trailer

….den måtte ud igen, det var jo ikke en DF XL 🙂 . Sandheden var dog lidt mindre spændende, André ville se hvor meget plads der var i den type trailer jeg havde med 😉

Kørte ud og besøgte min datter, når jeg alligevel var i nærheden. Det var mørkt da jeg kom tilbage, Strada var klar til at blive læsset, kursen kunne sættes mod Nordjylland igen

Mystisk refleks i trailer

Der var lidt “mystiske reflekterende lys” inde i traileren, men mere om dette i et andet indlæg 🙂

Hjælper det at få lavet service, det gør det efter min overbevisning, især hvis man som jeg, cykler i sin velomobil hver dag , vil jeg ikke lægge mærke til små ændringer(dele der er slidt ned). Og hver gang jeg har fået Strada serviceret, føles den som en helt ny velomobil 🙂

En lille testtur:

Efter-service. Lille testtur hjemme

4 Replies to “Forår og ingen E-assist mere”

 1. Hei Søren,

  Skal du være fast uten e-assist? Jeg har bestemt meg akkurat for å montere e-assist i QV, for å avlaste kroppen min litt i motbakkene.

  Hilsen, Adri.

  1. Hej Adri
   Jeg regner med, at jeg skal have E-assist på igen i den orange Strada. Men hvornår og hvilket system har jeg ikke besluttet endnu.

   Hilsen Søren

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.