Er det slut?

Jeg ved ikke om det er slut, men jeg ved at idag gik E-assist kaput.

5 km hjemmefra, lige da jeg skulle krydse vejen ved en af de mest trafikeret rundkørsler i Frederikshavn, stod motor af på E-assist, nettop da der var et hul i trafikken. Så måtte bruge benene på jorden, for at komme over…det gav et lille knæk i knæene. Men tænkte ikke over det, da jeg skulle over….

Og dum som jeg er….køre jeg 34 kilometer mere ….istedet for at have “rullet” hjem

Ja, som set på mange af mine video, er de fleste bilister flinke til at passe på cyklister. Men lige i denne rundkørsel (nordlige ud af Frederikshavn) gives der sjældent plads til at cyklister kan krydse vejen, selvom det er en vej der skal krydses af skolebørn.

Så for at komme over så hurtigt som muligt, der det ikke hjalp at træde i pedaler måtte jeg bruge fødderne ud gennem hullerne. Dette kunne mine knæ åbenbart ikke klare, det fandt jeg først ud af hen ad vejen….da det føltes som om jeg havde en elefant på krogen efter Strada. Det viste sig at det var mine knæ, der havde fået elefantstørrelse :-/

Så nu er jeg tilbage ved 0….det vil sige at der skal trænes op igen. Og mangler en motor…så om jeg “orker” det ved jeg ikke lige nu. Først ind til lægen i morgen….nå ja hvordan kommer jeg derind…jamen cykler da selvfølgelig …med 10 km/t i snit 🙂

….maybe ….

Vi ses….måske eller måske ikke derude

2 Replies to “Er det slut?”

  1. Hej Adri
    Havde overset din besked. Takker! Jeg er klar igen til en dejlig velomobil sæson…nå ja det er velomobil sæson hele året 🙂

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.