50000 kilometer og Zombienat

Jeg havde rundet de 50.000 kilometer i Strada siden 1. januar 2013, selvom jeg fik min Strada 22. november regner jeg ikke de 1½ måned i 2012 hvor jeg fik kørt 1200 km med.

Jeg mente tallet burde fejres med en lille 12 timers “Halloween Marathon”, så den 31. okrober klokken 00.01 var jeg klar.

De første 100 kilometer virkede alt til at være udmærket, jeg var dog ikke så hurtig,sveden perlede af, selvom det kun var 5 grader udenfor, 10 grader inde i Strada, jeg var øm i kroppen, men det regnede jeg med at det var fra de 70 kilometer jeg havde cyklet om formiddagen, det plejer ikke at være noget problem.

Efter de 100 kilometer og en pause hjemme, kom der en pivende lyd, det lød som om det var fra kranken, visuelt så det ud som om der var noget der var skævt, når jeg trådte…pibende lyd…knirk…pibende…knirk lød det dernede fra. Havde skiftet tøj i forbindelse med pause, det var allerede gennemblødt af sved efter 10 kilometer…piv og pibende lyd..knirke…piv…

Efter 126 kilometer og ca 5 timer måtte jeg give op, våd af sved og træt af den pibende lyd. Det er yderst sjældent jeg giver op, men jeg følte mig som en zombie, ingen gejst, ikke sjovt at cykle…piv…piv..

Zoombie natten
Zoombie natten

Strada kørte ikke stærkt, men heldigvis var der ikke noget galt med kranken eller tandhjulene, det var mine sko, der når de blev fugtige der lavede den pibende lyd når de ramte pedalarme, så det var det var “motorproblemer”: Jeg var blevet “angrebet” af en efterårs virus eller influenza, så det var godt der ikke var noget galt med Strada.

“Motorproblemer” kan kureres med ingefær shot eller te med honning, så er du hurtigt klar til at hyle op mod månen igen, eller cykle 🙂

Fuldmåne i mørket
Fuldmåne i mørket

Vi se derude…enten ved “Juleræs” den 21. november 2015 eller på vejen der til

3 Replies to “50000 kilometer og Zombienat”

  1. Hej Adri

   Takker, jeg har været ude at “hyle” med hundene i vinden, det har ikke været cykelvejr her i Danmark i weekenden, da der lige var en storm der skulle blæse forbi.
   Heldigvis ser det ud til, at det vare længe før der kommer kulde og sne her syd på, I er vel begyndt at mærke kulden deroppe?

   Hilsen Søren

 1. Hei Søren,

  Heldigvis hadde vi rolig høstvær hittil nå, og temperaturene ligger langt over kuldegrader endå. Av og til kommer det snø over 500 meter, men det er regn her nede, så ingen problem endå.
  Jeg har i dag syklet med taket på for første gang, på grunn av regnværet.

  Hilsen, Adri.

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.