Velonauter i Göteborg og Marstrand

Det var tid til den årlige tur til Göteborg Cykel Kultur Kalas, og ligeledes min og Steffens årlige tur til Marstrand.

Nu er overskriften i flertal, ja vi var 2 velonauter der cyklede til Marstrand, men hold da op, hvor er der kommet mange velomobiler(velonauter) til Göteborg området.

Velomobiler på Stenpiran Göteborg

Jeg tror at det skyldes at Eric Zinn har været meget dygtig til at promovere hans waw via velo-city.se ….

Eric Zinn promovere velomobil. “Lånt” fra hans facebook

og at han har haft meget at gøre med Göteborg Cykel Kalas.

I år var det kun mig og Steffen der deltog fra Danmark, desværre var det ikke muligt at deltage i nogle af de cykelløb der var i Göteborg, den ene grund var at jeg var den eneste der havde velomobil af os at cykle i…

Strada venter på at komme på færgen

…den anden grund er at færge tiderne fra Frederikshavn ikke passer med at deltage i noget, uden det kræver 2-3 overnatninger.

Som altid er der nogle på færgen, som man  får en lille samtale med hvor de er på vej hen…en på Mc  og 2 på cykel( den ene er ikke kommet ned til sin cykel endnu)

Touring folk på færgen

I år var der heller ikke nogle specielle arrangementer i Göteborg for velomobiler, som sidste år hvor vi havde velomobil “race” på bananpieran.

Det gjorde nu hellere ikke så meget , da Steffen jo ikke ejer en velomobil, så han måtte gå til Lindholm…

Steffen på gåben i Göteborg

…hvor der var “kalas”, det vil sige at han egentlig havde den korteste vej da, der kunne sejles med havnefærgen til Lindholm. 

Vi blev dog modtaget af på Stenpiran af flere velomobiler…

Modtaget af velomobiler på Stenpiran

Det var meningen, at vi også skulle have været med færgen, men hver gang der kom en færge var der ikke plads til os, så os i velomobiler, cyklede til Lindholm. Så det vil sige; at Steffen var den eneste af os der tog færgen 🙂

Det var jo godt at have Eric til at vise mig vejen over til hvor Steffen stod af færgen, det havde Eric dog lige glemt, så turen gik direkte til velomobilcenter.dk standen ved “kalas”, uheldigvis havde jeg haft problemer med at lave ruten hjemme fra, da der var “MISerable” problemer med at få lavet ruten…

No more work. Ikke nemt at lave en rute 🙂

Heldigvis kunne vi , Eric og jeg forstå hinanden, da de nordiske sprog er ens på en del områder, men især navnet Steffen fik ham til at sige “ups” 🙂 

Velomobilcenter udstiller og velonauter

Steffen blev hentet, og han gik hen til udstillingen. Selvfølgelig skulle Steffen ikke gå til Marstrand, da jeg havde arrangeret med Yoann fra velombilcenter.dk, at Steffen kunne låne Yoann`s personlige velomobil, så vi kunne cykle til Marstrand, og Steffen kan træne til Nordic velomobil Tour, som er i August.

Det var hyggeligt at møde de andre velonauter…

Velonauter snakker

Det blev tid for Steffen og jeg, til at cykle mod Marstrand, den tur var som sidste år, dog var vores hastighed lidt langsommere i år. Så egentlig ikke så meget at skrive om… og dog…men her er video fra dagen:

Men vi nåede til stedet hvor vi kunne spise , troede vi.

Efter 19.30 kan man ikke spise

Og selvom vi kom  mens der stod “Öppnet” , (modsat sidste år hvor der var lukket)på skiltet var der igen i år ikke ikke noget at  spise, jo der var et par rejemadder, der allerede var sat plastik over, så de kunne gemmes til dagen efter(?), og udsigten til igen i år at leve af kiks og vingummi, besluttede vi os til at snuppe de 2 rejemadder 🙂 

Heldigvis fandt vi en Pizzabar i Marstrand, så vi vi kunne gå mætte til ro efter færgen ved Kornhall, i år havde vi været smarte at tage ligge underlag og oversejl med.

Søndag morgen ved Kornhall

En skøn weekend med sol og varme i Sverige var slut 

Billeder fra weekenden:

 

 

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.