Velomobil eller vandcykel

Temperaturen har i dette efterår har været på den rigtige side af 10 grader. Så snevejr ser ud til, at være flere måneder væk. Dog er jeg blevet overasket af sne de sidste par år, ofte når jeg har været langt væk hjemmefra. Så i år har jeg valgt, holde kondien ved lige i vintermånderne i nærheden.

Jeg køre så disse ruter flere omgange, og hvis sneen skulle komme er der ikke langt hjem.

Det er er nu ikke så spændende bare at cykle rundt, men da det kun er til at vedligeholde musklerne om vinteren er det hellere ikke et must at cykle ruterne konstant. De sidste mange dage har det regnet, så selvom man sidder tørt og godt i en velombil, er motivationen til at komme ud at “køre rundt og rundt” meget lille.

Dog listede jeg mig ud den anden dag, efter det havder regnet i 1½ døgn i træk. Det blev en spændende tur, mange veje var fysisk lukket med afspærring, andre lukket af naturens kræfter.

Cykelsti under vand på Skagensvej
Cykelsti under vand på Skagensvej

Det lykkes mig dog, at køre en lille tur

>
som også endte ude i Moder Natur

Strada på skovsti
Strada på skovsti

Det var ikke en god smut vej,

Her ender stien
Her ender stien

Og vejen var hellere ikke bedre

Vand vej?
Vand vej?

Så skulle jeg, måske have valgt en anden måde at transportere mig på

2 Kajakker på Tuenvej Elling
2 Kajakker på Tuenvej Elling

Fik da kørt en lille runde, men måtte lige holde og overveje om jeg skulle cykle tilbage igen eller..

Skal eller skal ikke på Skagensvej
Skal eller skal ikke på Skagensvej

Jeg havde kørt igennem en stor vandmængde, og fået lidt våde sko, så kunne ligeså godt teste hvor dybt vand jeg kunne køre igennem i Strada

Nej, Strada er ikke vandtæt og den indlysende årsag er hullerne i bunden, hvor fødderne kan sættes ned, så man kan bakke.

Vand i flintstone hullerne
Vand i flintstone hullerne

Heldigvis løber vandet hurtigt ud igen, men jeg fik da en våd bagdel, da vandet kom lige op over sæde højde. Men med 500 meter hjem var det ikke slemt. Jeg ville dog nødigt have forsøgt det et par timer senere, for da var vandstanden steget og Skagensvejen blev lukket, da det blev for “farligt” at køre igennem vandet.

Så selv en cykeltur i nær området kan gå hen at blive spænndende 🙂

Vi ses derude, nu med tørre sko og bagdel 🙂

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.