Ude godt hjemme..

Selv om det er en oplevelse at have været ude på lange ture, opleve nye områder, nye cykelkulture på godt og ondt, er det dejligt at “genopdage” de nære ruter og områder

Jeg er heldig, at bo i et område der er fantastisk at cykle i, især er det meget nemt at finde velomobil egnet ruter. Der er lange flade veje, så en hel dag kan sagtens cykles uden at køre mange meter op, eller der kan vælges mere bakket ruter eller langs vores skønne kyster. Måske er det overdrevet, at kalde det et cykelparadis men det er tæt på

Efter sommerens lange ture og på denne årstid, er det mere de kortere strækninger jeg nyder at cykle, min favorit rute er stadigvæk (hele året rundt) turen op og runde Grenen i Skagen

En flad rute, hvor cykelstien et stykke af vejen er ført igennem klitterne, med udsigt til havet.

Skagen Grenen 11-10-2015
Skagen Grenen 11-10-2015

Eller når jeg trænger til bakker og “vind” i håret, hvor en velomobil`s “svagheder og styrke” afprøves, eller måske nærmere min styrke der sættes på prøve op ad bakkerne.

Op og ned af bakke Kilden
Op og ned af bakke Kilden

For at køre ned, skal der køres op først.

Dette er også en af mine favoritter, flad, bakket og en hurtig nedkørsel

Op og ned af bakker 15-10-2015
Op og ned af bakker 15-10-2015

Dejlige veje til at køre velomobil

Gennem Tolne bakker og skov er en smuk rute, med farverne der skifter efter årstiderne

v
Gennem Tolne Skov 18-10-2015

Nu har jeg gået med mine hunde i Elling Plantage, ofte har jeg tænkt på at tage en off-road tur med Strada, da der er en fin MTB rute, nu havde jeg jo ufrivilligt kørt off-road på min sommertur, så kunne jeg ligeså godt prøve, hvis der gik noget galt, var der ikke længere end at jeg kunne gå hjem

MTB tute i Strada 17-10-2015
MTB tute i Strada 17-10-2015

Selvom det trækker lidt i pedalerne om sommeren for at komme ud og udforske Europas cykelstier, har jeg megen glæde og fornøjelse ved at cykle i mit nær område.

Vi ses derude…

 

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.