Tur Retur Hr. Glemsom

Tiden er det årlige Forårstræf i Liggecykelforeningen, denne gang i Århus.

Traditionen tro er skal man kigge efter “Det forsvundne Forår”, småregn da jeg cyklede afsted.

Ligeledes kunne jeg kigge langt efter Århus, luften var begyndt at sive langsomt ud af det ene fordæk, men jeg kunne ligeledes kigge langt efter min reserve slange, helt nøjagtig 33 km, for hjemme i garagen stod tasken med slanger og værktøj….og mit ekstra batteri. Slange kunne jeg måske få ved en cyklehander, det var straks værre med ekstra batteri. Den ekstra vægt og bakkerne havde allerede sugets godt i batteriet, hvis jeg forsatte ville jeg løbe tør i Ålborg, det vil sige jeg skulle køre igennem Rebild bakker og Hobro uden assist, har cyklet den vej mange gange før, men ikke med kun 1 tandhjul foran med 57 tænder.

Så retur til garagen…og..

Der står det jo
Der står det jo 🙂

Det blev til…

Tur Retur-Hr Glemsom
Tur Retur-Hr Glemsom

61 kilometer uden Strada var kommet længere mod Århus

Tur Retur
Tur Retur

Om jeg cykler til Århus nu….nej… Da jeg nu kun har et fuldt opladet batteri, og med 190 hvor der er en del bakker, Strada kommer på taget af Matrix.

Ses i Århus

4 Replies to “Tur Retur Hr. Glemsom”

 1. Hei Søren,

  Jeg hadde en kollega tidligere, han pleide a si: “Hvis du ikke vil bruke hode, da må du bruke beina!”
  Og det stemmer helt in dette tilfelle………..☺☺☺

  Ikke så verre, alle kan bli glemsom av og til, jeg også………

  Hilsen, Adri.

  1. Hej Adri
   Det er også et meget brugt ordsprog på disse kanter 🙂 Ligeledes var det held i uheld, fordi der var meget regn sydover, da jeg efterfølgende kørte til Århus med Strada på taget af Matrix.
   Så måske er der fordele ved at være glemsom 🙂

   /Søren

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.