Tæt på Strada DF

Endelig lykkedes det at komme tæt på en Strada DF.

Jeg havde nogle småting på min Strada der lige skulle justeres inden DM 2014, var cyklet til Sjælland dagen inden, så havde en dag til at få det ordnet hos hos Velomobilcenter.dk . Her stod også en tyrkis blå Strada DF.

Ole prøver Strada DF
Ole prøver Strada DF

Jeg havde hørt og læst at finishen på Strada DF var utrolig. Det passede den var smuk og gennemført, ingen tvivl der. Fantastisk at se en hurtig og så pæn velomobil.

Da der var en(Ole) der skulle prøvekøre den, og Strada DF skulle indstilles til Ole, havde jeg chancen for at se hvordan service lugerne fungerede.

Service lugen på Strada DF front
Service lugen på Strada DF front

Nem adgang til justering af gear osv.

Strada DF Service luge bag
Strada DF Service luge bag

En lille men vigtig detalje som er ændret i forhold til andre Strada DF, jeg har set billeder af, lygterne, her kan man både se og blive set. Det ser godt ud med de dobbelte lygter. i stedet for en stor.

Strada DF med dobbelte lygter
Strada DF med dobbelte front lygter

Strada DF bagenden

Strada DF Strømlinet bagende
Strada DF Strømlinet bagende

 

Jeg prøvede den desværre ikke, da jeg ikke kan være i den. Det er også tvivlsomt, om jeg kan være i en Strada DF XL, der skulle lvære til foråret, det må tiden vise.

Strada DF og Milan
Strada DF og Milan

Så nu havde jeg endelig set en Strada DF. En smuk og hurtig velomobil……..til jer, der ikke har set den i må nøjes med billederne 🙂

This slideshow requires JavaScript.

 

 

2 Replies to “Tæt på Strada DF”

 1. Hei Søren,

  Fine bilder, jeg må nok vente til neste år for a ta en titt på DF, vi reiser ikke til Nederland før neste sommeren desverre………. Men når vi er der nede, skal jeg prøvekjøre DF, kanskje også XL og hvis den står ferdig, og den nye Q4W fra velomobiel.nl, det ser jeg fram til!

  Hilsen, Adri.

 2. Hej Adri

  Takker. Det er en meget flot velomobil, desværre passer jeg ikke i den med skulder og fødder. Måske er der mere plads i Strada DF XL, Efter hvad jeg har hørt bliver den ca. 2 cm “bredere”, og hvis det er rigtigt, er der stadig ikke nok plads til mig.
  Jeg er dog ganske tilfreds med min nuværende Strada, som egner sig til den kørsel jeg har. Men… 🙂

  Hilsen Søren

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.