Sne eller Flintesten

Forleden dag var det sneen der satte en stopper, idag var det flintesten

Sne og flintesten kan hurtig ændre en sjov cykeltur.

De få graders varme de sidste dage, havde sendt sneen på tilbagetog. Så er det jo bare med at komme ud at cykle. Jeg nåde da til Frederikshavn, hvor farten faldt drastisk.

cropped-Næst-sidste-punktering.jpg

Det var så årets første “flintesten punktering”, det kan godt være det ikke er så slemt at punktere, men det er klart det sker lige den dag pumpen og  tasken med ekstra slange og lappe grej, står hjemme og griner i garagen. Efter sne turen havde jeg haft alt ude, under rengøring, og selvfølgelig var de 2 vigtige ting ikke kommet ned i Strada igen. Nu kan man være overtroisk, eller mene det er sort uheld, men de gange jeg har glemt pumpe og lappegrej, er jeg punkteret.

Nu køre jeg på Marathon Plus, som er gode og skulle ikke punktere så let, men det hjælper jo ikke, når jeg står 10 kilometer hjemmefra uden pumpe og grej. Så er det godt mobilen er opfundet, ringe hjem, få bragt taske og pumpe. Klar til at skifte..slange..men hvor Fa…. er dækjern..kolde finger umuligt at gøre det uden..luft i dæk og triller lidt pumpe igen..så er jeg ved min “dæk og slange pusher”.  Købte nye dækjern og slange..godt at have ekstra, er ikke bange for at det ikke bliver brugt i år, der er nok af flintesten og glaskår der suges mod mine dæk 🙂

Vi ses derude i kampen mod Sne og Flintesten

 

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.