Små opdateringer

Når det alligevel ikke var cykelvejr, kunne jeg ligeså godt få lavet nogle ændringer på siden.

Jeg har længe ledt efter en måde, så længere ture som for eksempel Eurotour 2013( Den tog utrolig lang tid om at loade , da det var en 18 dages tur på en lang side) og fremtidige ture kunne vises kronologisk. Problemet med en blog platform er at indlæg vises efter dato, så sidste indlæg altid kommer først. Personligt finder jeg det irriterende at læse en slutning først for derefter at lede rundt efter resten af  en sammenhængende tur eller serie

Så sammen disse små fyre gik jeg igang med, at søge og finpudse…

Maintainmode
Maintainmode

..Det små gutter arbejde hårdt, en løsning blev fundet.

Nu lægger udvalgte ture og indlæg i serier, jeg forventer at disse ligger kronologisk, det har dokumentation i plugin, hvert fald påstået  de ville komme til.

Eurotour 2013 er blevet “hakket” i små bidder, derefter en tur i blanderen for at få en mere korrekt dato, til sidst men ikke mindst flytte ind i en serie.

Indholdsfortegnelse over serier kan ses her Indlæg i Serie. det er også muligt at se dem i side panelet, indlæg der tilhøre en serie har også dette stående øverst oppe, og i bunden er der link til det næste indlæg ,  så det skulle være muligt at læse i kronologisk rækkefølge.

Så nu håber jeg det er lykkes, og det vil virker fremover. Hvis der mod formodning skulle vise sig at du oplever problemer er du velkommen til at skrive en kommentar, eller Kontakte mig

2 Replies to “Små opdateringer”

 1. Thanks for all that effort Soren– it brought back many memories of a great trip! I hope to get my Quest XS #3 home soon (once all the modifications are complete) It will be a bit heavier but probably the strongest QXS in the world! (Possibly a good idea after two major crashes in less than 6 months!) Hope to see you somewhere in Europe or Scandinavia this summer!

  1. Thanks John, It’s nice to relive those wonderful trips one’ve been on last year, especially in these snowy days.
   Maybe you should change the Xs to X (tra) S (trong) 🙂

   It would be nice to meet again, somewhere out there. Have you decided on some of the Tours yet?

   When do you expect Quest roll again?

   / Soren Velostrada

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.