Så det mod syd

This entry is part 2 of 11 in the series Paris-Brest-Paris 2015

Så er det morgen, det er tid til at “sadle” op og ride sydpå . Dog bliver første stykke på “første klasse” med Strada på taget  af Matrix til Møgeltønder. Min kone har været så flink, at transportere mig og Strada det stykke. Hmm gad vide om det er for at sikre sig, at jeg kommer ud af landet 🙂 .

Dagen idag gik med at pakke, og blive “Lost i hjembyen”:

Lost in town
Lost in town

Der skulle lige handles det sidste, og som det ses var det mange forskellige steder.

Efter planen skulle jeg gerne ramme Paris på torsdag, så 2 dages hvile med kontrol af cykle/strada lørdag. Søndag klokken 17.15 er det afgang mod Brest, hvor jeg forventer at være mandag aften, for at sove, hvorefter retur mod Paris. Om det går efter planen kan ses her: PBP Tracking hvor man kan søge på mit “framenumber” som er F027.

Hele sommertouren kan, hvis internettet og energien rækker så langt, enten følges her på denne side(velostrada.dk) eller Velostrada Brevet eller på min facebookside Velostrada på Facebook,  hvor meget det bliver kan jeg ikke love på forhånd, men kan love at der i hvert fald bliver skrevet når jeg er hjemme igen.

Vi ses derude…nu snart på vej mod syd

 

 

Series Navigation<< Klar til PBP 2015?4200 kilometer 20 dage >>

4 Replies to “Så det mod syd”

  1. All the best Soren! I’ll be watching to see how you get on (along with a few UK friends also riding velomobiles.)

    Don’t get in the way of Ymte!

    John Highet

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.