PBP 2015 lige til tiden

This entry is part 4 of 11 in the series Paris-Brest-Paris 2015

Jeg udnyttede tidsrammen meget godt, efter 89 timer 39 min var jeg i mål. Jeg må have stolet på, at jeg ikke fik, en teknisk fejl, en punktering eller 2, for så er en 20 min ikke meget.

Strada on Route PBP 2015
Strada on Route PBP 2015(Maindru Photo)

Men jeg fuldførte og nåede det, og med et totalgennemsnit der lå 0,7 km/t over de ca. 13 km/t som passer med de 90 timer :-). Men jeg fik også sovet, når jeg var træt holdt jeg ind, tog en lille lur.

Tider PBP 2015
Tider PBP 2015

Hvis jeg havde haft de samme problemer som en amerikaner, Bill Russell jeg havde den fornøjelse at møde og snakke med flere gange, ville jeg måske være kommet i mål, men ikke så udhvilet.

Bill køre normalt Quest, men havde købt en Strada DF til PBP, men havde kun nået at køre 80 km inden Paris-Brest-Paris, den var ikke indstillet korrekt, han havde problemer med kæde, gearskifte…..listen var lang.

Om morgen, på den sidste dag kom jeg forbi ham, han stod med hovedet ned gennem hullet foran i Strada DF, stoppede op og spurgte om han havde brug for hjælp, da han stak hovedet op og rejste sig, havde han både pedaler , ja hele kranken i hånden. En service vogn stoppede også og spurgte om han ville have hjælp, de snakkede fransk, jeg snakkede med dem, for Bill snakkede mest med sig selv. Jeg tror, han var meget træt, mest af DF på det tidspunkt. Men han kiggede og sagde han nok skulle ordne det, men tak fordi jeg spurgte. Han nåede i mål også inden for tidsrammen, selvom jeg havde min tvivl på det tidspunkt.

Jeg havde set ham i bedre humør, andre steder på turen, også da jeg fik en meget fin lille “pin” af ham

Bill Russel Pin
Bill Russel Pin

Han kan også opleves flere steder i mine video, når han køre forbi, havde han et herligt grin og godt humør. Fantastisk fyr

Her er filmen fra Paris til Brest, desværre havde jeg ikke strøm nok til at optage på re-turen

En af mange oplevelser i Paris-Brest-Paris, en opsummering eller beretning vil komme inden længe

Series Navigation<< 4200 kilometer 20 dageSådan oplevede jeg Paris-Brest-Paris 2015 1 >>

2 Replies to “PBP 2015 lige til tiden”

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.