Oslo-Berlin or not Berlin

Velomobil Eurotouren 2014 Oslo-Berlin nærmere sig med rasende fart. Afgang fra Oslo på Fredag den 25 juli, afsted fra Nordjylland onsdag den 23. juli sammen med 3 andre Eurtour2013 velonaut veteraner Paul, Peter og John.  Første stop, udover færgeturen, bliver hos Björn(deltog også i 2013).

5 kløveret cykler så til Oslo, hvor vi mødes med de andre deltagere.

Jeg er så ikke med på hele turen, da jeg var på knæene for 20 år siden, så har 20 års bryllupsdag den 30 juli, dog har min kære hustru sagt at måske var det i orden at jeg kørte med lidt længere, så jeg når hjem til weekenden (1. aug.)

Så nu er det jeg er ved at love guld og grønne skove…Grønne skove er jo nemt på denne årstid..det er lidt værre med det guld, det er ikke lige til at støve op.

Men mon ikke dette kan betegnes som “guld”:

Guld på himmlen
Gold in the sky..

Så må jeg se om det er nok 🙂

Hvis mine overtalelses evner og “guldet” ikke er tungt nok, er dette min Oslo-Berlin or not rute:

Hvis min dejlige kone er med på ideen bliver det denne Olso-berlin or not Rute:

Så er det jo spændende, at se hvilken af ruterne det bliver.  Få svaret her på siden efter den 1 august  :-), eller følg med på kortet i højre side panel: Hvor er vi.

Tidsplanen, på dette kort er andre steder jeg har besøgt også med, så gå til den 23. juli for Eurotouren

 

[nwm_map id=”6″]

[nwm_list id=”6″ dates=”all”]

Vi ses derude..

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.