Jeg længes efter….

På denne årstid længes vi ofte efter foråret, der kigges ud i horisonten efter sol og varme, vi husker de varme dage og flotte solnedgange…

Solnedgang Skagen 2016

Men vi ved alle, at foråret kommer igen hvert år, selvfølgelig er det forskelligt fra år til år hvornår foråret kommer, men en ting er sikkert på et tidspunkt kommer det, og vi kan hverken gøre fra eller til, det eneste er at væbne sig med tålmodighed.

Da jeg ved at foråret kommer, er det ikke det jeg længes efter. Hvad er det så?

Jeg længes efter en pakke med reservedel til min Strada….da den blev bestilt den 5-02-2019 og sendt samme dag fra velomobilcenter.dk…kiggede jeg ikke hver aften mod horisonten, men ned i min postkasse. Ja, der var noget i postkassen…nemlig reklamer og almindelig post…ingen reservedel.

Hvad er det jeg går og venter på, det er “klamper” til at holde kranken fast på bom

Revnet krank klampe se under bolt

Da jeg ikke kunne køre lange ture i Strada, blev det til småture at på MTB sammen med Schanta…

Schanta og Trek i Skoven

NOTE!!!!: Dette er ikke min generelle opfattelse af Post Nord, normalt får jeg leveret pakker uden problemer, denne gang gik det åbenbart helt galt. Bevares der kan ske fejl, men jeg ser helst at det er med andres pakker det sker 🙂

Glæden var stor da jeg fik en SMS besked og mail at nu var min pakke klar til afhentning, bevares det havde taget fra den 5-2-2019 til den 12-2-2019 at nå op til “udkants Danmark”.

Glæden blev dog kort, da jeg læste mail…pakken var til afhentning…problemet var at den skulle hentes i København S…det vil sige 500 kilometer væk. Det vil sige det havde taget 7 dage at nå omkring de 50 kilometer.

Fra-vm-center-til-E-Købmand 50 km 7 dage

Lad os lige se hvad Post Nord track and trace skrev:

2019-02-05
17:04
PostNord PostNord har modtaget elektronisk information om din forsendelse, som nu er hos afsenderen eller er på vej til PostNords pakkecenter. Prøv at søge igen senere

7 Dage senere dukker pakke op i københavn S, bemærk der er 50 kilometer fra afsender og hvor den havner.

2019-02-12
11:03
Posthus E-Købmanden Danmark Forsendelsen er klar til afhentning

Da jeg får mail og SMS om at den er til afhentning…500 km væk…

Nordjylland er lig København???

…ringer jeg til Post Nord Kunde Service den 12-2-2019 klokken 11.32. Efter 25 minutters ventetid, får jeg en flink ung kvinde i røret, der straks kan se hvilken pakke det drejer sig om, da mit mobilnummer er knyttet til pakken, så jeg behøver ikke engang at oplyse om pakkenummer. Først mener hun at det er afsender der har lavet en fejl, men hun vil lige undersøge dette. Efter nogle minutters tavshed og ventetid, vender den flinke unge dame tilbage og siger at det er Post Nord der har lavet fejlen, hun vil straks tage kontakt til postudleverings stedet, for at bringe det i orden. Jeg bliver derefter lovet at pakken vil være i Nordjylland dagen efter…Lækkert ikke?

Så kunne jeg jo glæde mig, men nej, da jeg senere på dagen tjekker min mail dukker denne besked op:

2019-02-12
14:35
Posthus E-Købmanden Danmark Forsendelsen er udleveret

Klart at det er efter lukketid, jeg opdager dette. Straks da Post Nord Service åbner dagen efter (idag den 13-3-2019) ringer jeg. Heldigvis var der kun 7 min. ventetid. Modsat dagen før, var medarbejder ikke særlig vågen, jeg måtte oplyse pakkenummer, hvad det drejede sig om…hvem jeg havde snakket med dagen før. Og hvem husker dette?

Jeg måtte forklare gentagne gange at MIN pakke var udleveret til en anden navngiven person…Medarbejder mente at det var en post medarbejder der havde afhentet pakken, for at videresende den til mig. Nu er jeg ikke bekendt med hvordan Post Nord, gør dette men har aldrig oplevet at de navngiver en postmedarbejder der afhenter pakker i mails til folk. Det endte med at han ville finde ud af det….og de ville lave en “mistet pakke sag”, jeg ville høre noget efter 2 dage.

Det efterlod mig i en tilstand af utålmodighed, for jeg havde fået mail om at pakken var udleveret til navngiven person….da der stod på track and trace:

2019-02-12
14:35
Posthus E-Købmanden Danmark Forsendelsen er udleveret

Forsendelsesnummer: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Udleveret til: XXXXXXX<-og det er ikke mig

Det tog mig 2 sekunder at finde den der havde fået denne pakke, han bor tæt på pakke udleverings stedet

Så jeg ringede til denne person, og forklarede hvorfor jeg ringede, og selvfølgelig undskyldte jeg, at jeg forstyrrede ham. Det var en flink mand, han havde hentet en pakke dagen før, dog indeholdt den ikke mine reservedel, men en pakke der var til ham. Han forklarede at der havde været problemer med at finde hans pakke oppe ved ” Pakke købmanden”, men til sidst fandt de hans pakke. Her er der åbenbart noget der går galt, jeg fik pakkenummer af den venlige mand, og det lignede til forveksling det nummer min pakke havde. Så et eller andet sted er det gået galt med at taste pakkenummer ind. Det vil sige at min pakke så stadig måtte ligge i København S(500 km væk)

Strada Strandby Sten

Så for 3. gang ringer jeg til Post Nord Kundeservice, ventetid…ja ja…men denne medarbejder kunne straks se hvad det drejede sig om( via mit mobil nummer). Det ville straks (igen) kontakte det omtalte post udleverings sted….og straks skrive det ind i sagen. Jo…jo…nu var det en sag…og sørme jo…der ville også blive tilknyttet en sagsbehandler, der ville kontakte mig. Måske skulle jeg have spurgt hvad måned, eller årstal dette ville ske? For jeg har intet hørt siden.

Men måtte ud en tur og have luft, så et par strips måtte sættes på krank/bom så jeg kunne cykle en lille tur.

Strada Sol og varme

Og hvis krank gik helt løs, er jeg sikker på at jeg ville nå hjem før den pakke kommer. Helt ærligt tror jeg ikke den nogensinde kommer.

Igen er der god service fra velomobilcenter.dk , de har allerede sent en ny pakke. Tak for det!….så må jeg håbe den dukker op 🙂

Og det havde været hurtigere at cykle over at hente reservedel 🙂

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.