I Confess

Jeg tilstår..: Jeg er Velonaut, jeg elsker at cykle i en velomobil.

Vejret skal være meget slemt før jeg aflyser en planlagt cykeltur, det som der kaldes storm i tv, bliver heroppe af de ældre fiskere, kaldt ” en bette vind”. Der skal mere end en lille vind til at holde mig fra hoppe ned i sædet  af Strada. I disse dage forsøger Kong Vinter dog ihærdigt at gøre sit indtog i det nordlige Danmark, og genere os cyklister mest muligt.

Hvis det lykkes Hr. vinter at få mig til at blive indendørs, må jeg jo nøjes med det næst bedste, nemlig virtuel cykling 🙂

Der findes nok af film, til at holde abstinenserne væk, selv på den længste vinter, men det bedste er dog live versionen

Snow No Problem in Strada
Snow No Problem in Strada

 

Der er sikkert mange der ryster på hovedet af, at der er nogle der sidder og ser andre cykler. Jeg indrømmer  blankt, at jeg ryster på hovedet over reality serier. Madprogrammer, kan jeg ikke holde ud at se, for der begynder min mave at knurre efter 2 minutter :-).

Det er jo så heldigt, at vi har forskellige interesser, og det er tilladt.

Jeg tilstår og indrømmer det:…

Skovle sne saa afsted :-)
Skovle sne saa afsted 🙂

Ses derude…når sneen lige er skovlet væk 🙂

One Reply to “I Confess”

  1. Hei Søren,

    Jeg elsker også sykling, og velomobil er suverent øver vanlig sykkel! Det er ofte at kona mi prøver å overtale meg til å bruke bil til jobb, men jeg foretrekker Strada’en. Også i kulden, regn og som nå med snø og is på veien. Ingen problem, du bruker bare litt langer tid til å komme fram.
    Det var en grei film også denne gangen, takk!

    Hilsen, Adri.

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.