Gadgets fra Kina

Posten var så flink at aflevere en pakke helt fra Kina, desværre havde han kun 1 stk pakke med i tasken. Derfor har jeg på nuværende tidspunkt kun en “ubrugelig” Gadget.

Sådan en fin tingest.

Remote control
Remote control

En fjernbetjening, som jeg kan sidde og kigge på. Det er jo ikke  det mest spændende at sidde og kigge på. Men jeg bliver nød til at vente på pakke nummer 2, som jeg desværre bestilte ved en anden leverandør, som er en del langsommere til at sende varene af sted. Men skulle være afsendt for en del dage siden, måske er den sendt med cykelbud fra Kina 🙂

Så indtil næste pakke ankommer, kan du prøve, at gætte hvad fjernbetjeningen skal bruges til.

Selv er jeg spændt på om det bliver eller det giver den forbedring jeg håber på.

Vi se derude….nu med…fjernbetjening? 🙂

4 Replies to “Gadgets fra Kina”

    1. Den havde jeg ikke lige tænkt på, Thomas. :-). Måske skulle man overveje det, så den parkere sig selv som en Tesla 🙂

    1. Korrekt, Adri. Til at styre en Gimbal til actionkamera. Ofte vil jeg gerne filme noget til siderne eller bagud, men det er svært på den måde mit kamera normalt sidder. Så håber det bliver nemmere på denne måde. 🙂

      Hilsen Søren

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.