Er jeg i live?

Ifølge puls måler, var jeg godt på vej til at forlade denne jord, faktisk var den så høj, at jeg allerede ville været ekspederet hinsidan til den anden verden,  hvis det var korrekt var det jo ikke et dårligt sted at befinde sig, når der var velomobiler 🙂 :

Heldigvis var det bare pulsmåler, en Garmin Soft Strap (HRM2) der viste fejl, en fejl jeg ikke kan løse. har prøvet alle de anbefalinger Garmin giver, set på enkelte forum at en Polar rem istedet for soft rem til ca 129 kr. kunne løse problemet.  Eller købe den nye version HMR3 fra Garmin som skulle have fjernet dette problem som enkelte bruger har været ude for.

Men jeg måtte skynde mig hjem, for at se om jeg var i live, eller kommet i velomobil himlen:

Stor forskel på puls
Stor forskel på puls

Pulsen målt lige efter jeg havde sat Strada i garagen. Det er en stor forskel,  jeg ved den store måler korrekt.

Det er jo ikke meget man kan bruge data til med så stor fejludsving.

Gennemsnit for Kadence og Puls
Gennemsnit for Kadence og Puls

Men det vigtigste er at jeg er i live 🙂

Andre der har oplevet fejl og løst dette problem?

Vi ses derude, nu uden puls 🙂

6 Replies to “Er jeg i live?”

 1. Hej

  Jeg ser du også har kadance tal på,- hvad bruger du til at måle det ? (og hvor har du sat den – antager den er i nærheden af pedalerne… ?

  vh
  Erik

  1. Det er det der er det smarte ved de nye sensor fra Garmin, der er ingen magnet, så de sidder bare på pedalarmen.

   Venlig hilsen søren

 2. Sorry,- fandt din links og beskrivelse under “strada står stille” indlægget, men naturligvis først efter jeg havde skrevet ovenstående……

  /Erik

  1. Det var jo hellere ikke nemt at vide, at jeg har fået smidt sensor på, og du behøver skam ikke undskylde. Det er mig der er langsom til at få lavet et indlæg opdatering om dem 🙂
   Det kommer en af dagene..måske 🙂

   Venlig hilsen
   Søren

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.