Endnu et år som Velonaut

Endnu et år som Velonaut, 70.000 kilometer registreret , helt præcis har jeg været Velonaut siden sidst i marts 2010, da jeg fik min Leitra, så 2015 må være jubilæumsår.

Vand og chokolade pause  under Eurotour
Vand og chokolade pause under Eurotour

Tal som, jeg selv bliver imponeret over, især når jeg tænker på, da jeg kørte motorcykel blev det kun til 10.000 kilometer om året.

Egentlig har jeg kun haft en velomobil i 4 ½ år til marts, da jeg var velomobilløs fra Leitra blev skadet i juli 2012 (Link:Det blev til..)til jeg fik Strada i november 2012, men holder fast ved de 5 år.

Her er de kilometer Garmin har registreret .

 

 Strada Nov. 2012 + Leitra siden 19 april 2011:
  • Aktiveter 1532
  • Afstand 57.271,49 km
  • Tid 2234:25:43 timer
  • Kalorier 2.210.941 C
  • Højdeforøgelse 174.103

+ 12.000 km i Leitra i 2010

Det var også ligefør min karriere som Velonaut var slut, da Leitra blev torpederet, ikke fordi jeg fik skader, men lysten til at investere i en ny velomobil var lille. Især da jeg havde brugt en del på, at gøre min Leitra speciel

 

Leitra udkast
Leitra udkast

Udkast fra maleren i 2010

S2
Leitra færdig malet 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det havde været dyrt at blive påkørt, lysten til at starte forfra var på nulpunktet. Heldigvis fik jeg prøvekørt en Strada hos velomobilcenteret ellers var karrieren som velonaut blevet et overstået kapitel.

 

 

 

 

 

Så det var” Fra Afgrunden til til velonaut” igen

Med det mange kilometer i Leitra var grundformen lagt, så det gav mig lyst til at køre endnu længere ture.

De sidste 2 år har Strada og jeg været langt omkring.

[travelmap-map height=400]

Sikken en masse dejlige oplevelser og personer jeg har mødt på mine ture og Brevets. Specielt Eurotour 2013 og 2014 har været fantastiske oplevelser. At cykle rundt med flere velonauter er en unique oplevelse

Eurotour 2014 Slideshow:

Nu er der ikke mange dag, tilbage af 2014, nye mål venter forude. Et af mine større mål, er deltagelsen i Paris-Brest-Paris 2015 den 16-20 august. Turen Nordkap-Gibraltar ligger stadig i baghovedet, dukker op og giver varmen i de kolde måneder, dog er det en “logistisk” set meget svær tur, da Strada ikke lige kan tages med tog eller fly, så det er hele distancen frem og tilbage der skal cykles. Det ville være en god måde at fejre 5 års jubilæum på 🙂

Der er nok af ture, blandt andet Street Race 2015, Øresund Rundt, Forårs turen med liggecykelforeningen, DM for liggecykler og måske en Nordic Cup. Så Strada holder heller ikke stille næste år.

Et tilbageblik på 2014:

Vi ses derude, måske inden det bliver 2015

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.