En dejlig tur i efterårs varmen

En utrolig varm dag på en oktoberdag, 21-22° graders varme, selv vinden var lun ude ved kysten.

21 grader og …
…22 garders varme

Hvor skulle jeg køre hen, men med knæproblemerne, var det oplagt at tage den flade tur til Skagen.

31 km/ i gennemsnit til Skagen…det er sagen 🙂 Men snittet faldt langsomt..

Dejlig og varm efterårs tur via Skagen Og Tversted
Efterårs tur Hulsig stien

…det var jo med at nyde det. Og så prøvede jeg at tage en vej eller rute jeg ikke havde taget før, da jeg kørte mod Tversted. Ved Hulsig er det muligt at køre mod Skiveren eller Kandestederne, jeg har dog aldrig før kørt den vej, kun de første 100  til 200 meter, da det bliver til en grusvej, derfor har jeg altid vendt om. Men nu skulle den prøves..

Grusvejen var udmærket at køre på, efter få kilometer blev den til fine små asfaltveje, området var for en del år siden lukket, da der var militær depot( ammunition), derfor velholdte veje, depoter ligger der stadig, dog uvist om de indeholder noget

Endte ude ved vejen til Skiverne, hvor jeg senere drejede mod Tversted og ned på stranden

Strada på Tversted Strand

Til min store forbavselse så jeg at verdens bedste ishus “Det Blå Ishus” var lukket og denne seddel var sat på

“Det Blå Ishus” i Tversted lukket?

Det er jo en “katastrofe” 😉

Så måtte jeg trille hjem uden is. Det var stadig varmt, 22 grader klokken 17.30

En hyggelig tur i det gode vejr. Dejligt jeg stadig kan finde “nye” veje jeg ikke har kørt i nær området

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.