Brrr…det er forår imorgen…og det er koldt

Brrr… det er koldt, men heldigvis ingen sne, her ved os. 

“Jeg er så glad for min cykel…ding..ding…” eller det er vel nærmere” Jeg er så glad for min Hood på min velomobil”

———————————————————————————————–

Update: 

Jeg er cyklet sydpå til varmen….ca 2 meter nærmere brændeovn og 2 meter længere sydpå 🙂 Skønt at cykle i 24 graders varme 🙂

Træne i 24 plus grader 🙂
Er taget syd på i stuen

Update slut….. 🙂 

——————————————————————————-

Tidligt i morges var der meget koldt…

Temperatur og Reelfeel

Heldigvis blev sneen væk her i vores område,  og det må gerne blive væk 😉 Det blev til en kort tur med hundene, som igår måtte jeg pakkes ind og dække næse og øre til…

Dækket til for vinden

…hundene var ligeglade, de hoppede rundt som de plejer.

Lady og Schanta

Heldigvis steg temperaturen til minus 7°, så jeg kunne lige komme ud i Strada og teste kulden…

Termometer monteret på front af Strada

Glad for at jeg havde Hood(taget) på Strada og lammeskind på sædet. Efter en kort tur på 10 km og ca. ½ times tur viste måler minus 21°

Minus 21 grader på fronten

Heldigvis havde jeg det “varmt” inde i Strada, hvor temperaturen var…

Temperatur inde i Strada

…på denne korte tur…

Tester kulden 28-02-2018

…undtagen fødder der var “glade” for det kun var en kort tur. Nu havde jeg heller ikke vinterstrømper/sko på, og den kølige vind kommer ind ad fodhullerne.

Korte ture i kulde er udmærket, men når temperturen kommer et stykke under frysepunktet, bliver alt “stift og hårdt”. F.eks. Hvis der ikke køres med decideret vinterdæk, men med Schwalbe Marathon Plus, bliver dækkene hårde, så huller eller andet på vejen mærkes mere. Ligeledes skal man være opmærksom på tilbehør, der er monteret enten midlertidig eller fast, især plastik, kamera mounts osv. Min sugekop kunne ikke holde sig fast i kulden, så kamera røg på jorden. Normalt er dette ikke noget problem, kamera er lavet med form for plastik beskyttelse, men det var blevet hårdt på grund af kulden.. 

Kulde lig med hårdhed

…Så det fik et par ridser og hak, heldigvis ikke på linsen. 

Vi ses derude, det er jo…

Brrr…det er forår 🙂 

 

2 Replies to “Brrr…det er forår imorgen…og det er koldt”

  1. Hei Søren,

    Her fikk vi snø på mandag, heldigvis ikke mer en 5 cm, og alt er blåst bort nå. Kulden har vi og, -12 om natt, -8 om dagen, Men vinden blåser med 14m/s, så det er ikke aktuelt å sykle 73 km om dagen, da er jeg for lenge ut i kulden, og det er ikke bra dersom jeg har astma……..Så ble det bilkjøring denne uken……desverre!
    Håper at våren melder seg fort………..;-))

    Hilsen, Adri.

  2. Hej Adri
    Vi var heldige, her i mit område. Andre steder i Danmark har de fået en del sne. Men det er stadig koldt at cykle, og det ser ud til at det vare 14 dage mere, så jeg er “hoppet” på cyklen og cyklet sydpå ( se update) 🙂

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.