250 km 3 færger 1 træt søn

Ofte passer kalenderen ikke med ideer eller planer, men denne gang var det “2 fluer med 1 smæk”.

Jeg skulle til service med Strada hos velomobilcenter.dk, så den var klar til 600 km Brevet og SuperBrevetScandinavia i august, tilfældigvis skulle min datter og veninde over at kigge på lejligheder på Sjælland, Steffen ville gerne med, for at prøve at cykle en lang tur. Så løsningen var lige til….

2 Strada 1 Matrix
2 Strada 1 Matrix

1 Strada på taget og en i anhænger, så kunne “tøzerne” køre hjem, Steffen og jeg cykle hjem efter service.

Et service på en velomobil er ikke overstået på kort tid, og det er noget man skal være klar over, det ved jeg heldigvis. Hvis man vil blive der under hele service kan det føles som lang tid, men ofte kommer der kendte ansigter forbi, ligeledes møder man nye velonauter, så snakken går og tiden går alligevel hurtigt. 

Kig ind til velomobilcenter dk

Der kan jo også prøvesiddes i de forskellige velomobiler

Steffen i en Orca
Steffen i en Orca

Steffen og jeg overnattede hos velomobilcenter, så vi havde en hel dag til at cykle hjem. Datter og veninde blev sendt nord på med Matrix og trailer.

Hjem fra Ganløse

Som sædvanlig, snakkede vi(jeg) for meget, så vi kom senere afsted end planlagt 🙂

Turen hjem over Sjællands Odde er flot, men den er nu flottest i solskin.Hele turen hjem var i gråvejr og byger af forskellige styrker.

Nær Frederiksværk
Nær Frederiksværk

Ved Frederiksværk, viste klokken at vi godt kunne tage en pause, da vi alligevel ikke ville nå den afgang med Hundested-Rørvig færgen ,vi havde planlagt.

2 Strada ved Hundested-Rørvig Færgen
2 Strada ved Hundested-Rørvig Færgen

Så også denne gang var der lidt “bekymring” om vi ville nå færgen til Århus, da Hundested-Rørvig færgen ville være i Rørvig klokken 11.00 og vi skulle sejle fra Sjællands Odde klokken 12.30. Ifølge GPS var der var 40 kilometer til næste færge. Jeg har før kørt dette stykke med et snit på 40 km/t, men der var jeg også i fantastisk form. Jeg har cyklet den tur mange gange, så det lykkedes at skære ruten ned til 33 kilometer, det var meget heldigt da vores snit “kun” var 27 km/ t  🙂 . Men vi nåde færgen, endda i god tid.

2 Strada ved Mols-linien
2 Strada ved Mols-linien

Ankommet til Århus….

Endomondo Hjem Ganløse

….og op ad bakkerne ud af Århus…

Relive video

…var der kun 1 færge tilbage, Hals-Egense, den sejler heldigvis helt til klokken 23.00.

På Randersvej mod Hadsund hvor også tophastigheden blev opnået,  “tabte” Steffen farten, det viste sig at han var punkteret.

Steffens første punktering på Hadsundvej
Steffens første punktering på Hadsundvej

På med ny slange, afsted igen. Færgen over Limfjorden (Hals-Egense), kun 66 km tilbage, så vil vi være hjemme.

Ved Asaa, var Steffen ved at være træt, men han fortsatte ufortrødent videre…

Sidste pause efter Asaa
Sidste pause efter Asaa

…indtil vi nåede Frederikshavn, med 5 kilometer tilbage, var der ikke mere fart i ham. Jeg er stolt af at han kunne køre så langt, på sin første lang tur. Godt cyklet, Steffen.  Dejligt at cykle med dig, du er altid i godt humør 🙂 

Efter turen hjem

Idag var vi lige ude at få “løsnet” de ømme lårmuskler på en lille tur, så Steffen er klar til “Rock I Frederikshavn” og mig til “600 km Brevet” i morgen 🙂

Lodskovvad
Lodskovvad

Vi ses derude…. 🙂

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.