At turde tænke i nye baner

Forleden dag poppede der et link op på facebook, det er der jo ikke noget nyt i, det sker jo konstant. Som  så mange gange før, var det ligefør det bare var et i mængden, som ville passere igennem ubeset.

Men billedet fangede min interesse

Billed lånt fra www.widepathcamper.com
Billed lånt fra www.widepathcamper.com

Især da der på et af billederne var spændt en cykel foran. Flere billeder på widepathcamper.

I forhold til andre forsøg på at lave en cykelcamper, finder jeg denne version genial. De andre jeg har set, har ofte kun været på tegnestadiet, eller halvfærdige projekter. Denne cykelcamper kan ses røres ved, det er muligt at leje, så der kan prøves hvordan den er.

Når der nu dukker et gennemtænkt og færdigt projekt op, kan modtagelsen være meget positiv, hvilket fremgår af kommentarene på udviklerens facebook side.

Ligeledes har den fået meget positiv omtale i aviser og Facebook grupper selv i det store udland.

Det er så også her de fleste negative kommentarer begynder at dukke op

Jeg finder de negative kommentarer på ovenstående facebook side dybt underlige, men nu er det jo også i bilernes land. De fleste går på vægt og at det er langsomt med trailer, men er det ikke meningen at den skal bruges til ferie?  Man kunne nemt få den tanke, at det er folk der triller afsted på den konventionelle cykel der ikke har ændret meget på udseende og hastighed siden hjulene blev runde.

Det er ikke så mærkeligt, at hvis man køre på cykelferie på en MTB i Nepal eller racercykel i alperne, er det jo klart at dette ikke er noget man skal investere i.  En del nævner rækkevidde og vægt, men hvor mange cykler over 100 kilometer dagetaper på deres cykelferie. Hvis man er ude af stand til at turde tænke i nye baner, er der ingen grund til at være negativ fordi andre kan se ideen.

Jeg finder cykelcamperen meget interessant, desværre tror jeg ikke, at en kombination med en velomobil vil være succesfuld. Men med den rigtige cykel til at trække, i tilfælde af at der cykles i kuperet terræn ville E-assist  være meget god løsning.

 

Det kan være jeg en dag triller afsted mod horisonten med camperen på krogen.

2 Replies to “At turde tænke i nye baner”

 1. Hei Søren!

  Meget intressant innlegg! Her har vi en fin løsning for folk som liker sykkelferie, og god og tørr plass for å sove og spise på campingplassen. Mye bedre enn å pakke inn en våt telt om morgenen tror jeg!
  Jeg er enig med deg at det ikke anbefalles bak en VM, helt sikkert ikke i Norge, det blir alt for tungt i motbakkene………

  Med vennlig hilsen, Adri.

  1. Hej Adri

   Nej det var nok ikke noget at have med til Norge, så skulle det da lige være hvis man måtte have en 1000 watt el motor på cyklen.
   Til flade og steder med mindre bakker kunne jeg da godt se potentialet i den, det ville nok være en god ide at der var mulighed for at leje den i de områder hvor den egner sig bedst.

   Hilsen Søren

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.