1763 grunde til

Der er 1763 grunde til, at jeg lige for tiden ikke har meget til overs for Flickr..virker..not..com deres flash albums “understøttes ikke “på mobile enheder når det bliver implementeret på egen hjemmeside. Det er jo utroligt når gud og næsten hver person render rundt med en mobil enhed. Det virker fint på deres egen side, bevares de skal jo trække besøgende til deres side. Men de kunne lave forskel så dem der betaler for servicen også kunne indlejre flash albums der virkede. Det er jo ikke alle og enhver der gider pløje 1763 billeder igennem for at se nogle ganske få billeder fra en bestemt tur eller begivenhed.

Hvad er problemet? Hvis du sidder med en mobil i hånden lige nu og kigger her under, er der måske kun en firkant med tekst som måske lyder: “Dette plugin understøttes ikke”.


Det burde være klart for flickr. Da jeg begyndet at bruge deres betalte service, havde jeg en forventning om, at det blev løst. Men de har åbenbart ikke tænkt sig at gøre noget ved det…

[For dem på mobil kan ovennævnte slideshow ses her nedenunder:]

…så kan jeg jo sidde og spille fornærmet eller finde en løsning. Efter gennemlæsning af deres support forum, så jeg at der var mange der over en længere periode(måske flere år) havde efterspurgte en løsning, men der er ikke dukket noget frem, tilsyneladende gør der hellere ikke. Man kommer ikke langt med et surt ansigt, så tilbage til den “gamle” løsning med at have billederne på egen domæne. Det har den ulempe, at det er ikke altid serverne hvor ens side er hostet, er så hurtige til at vise billederne.

Det kan godt være at mundvigene begyndte at trække sig nedad, da jeg ville finde ud af hvordan det skulle klares med, at hente mine billeder fra Flickr..det..kan..du..ikke..com. Jeg har alle mine billeder som back-up, herhjemme, men de er ikke med beskrivelse o.s.v., så i min naivitet troede jeg, at jeg kunne hente mine egen billeder på Flickr..for..en..i..com, med beskrivelse og som zipped i albums. Nej det kan du ikke. Du kan downloade 1 billed af gangen. Dog kan du ved at bruge et tredieparts program hente dem, dog skal du så betale for dette når du vil have de funktioner jeg netop ville bruge. Så ingen grund til at bruge det når det bare var til at hente billederne, dem har jeg..

Så den tunge vej, uploade til side, tilføje beskrivelse, finde ud af hvordan det fungere, lave fejl, rette fejlene jeg laver, nu er jeg så glad for at Flickr..noway..I..link.com giver mig muligheden for at gennemse og genopleve 1763 billeder  🙂

De følgende dage, måske uger vil der måske kunne opleves “forstyrrelser i billedkvaliteten”. Hvis du oplever total sort skærm, er der ingen grund til at vente, for så har jeg smidt pc..hjemmeside og alt hvad der kan kastes ad H…Flickr..til. 🙂

Mine billeder vil stadig ligge med link til albums her: Billeder

P.s. Sig det ikke til nogen, jeg har stadig billeder på Flickr.. 🙂

Vi ses derude, med eller uden billeder

Skriv en kommetar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.